Đề Kiểm Tra Giữa Kì 1 Anh 7 Thí Điểm

Đăng nhập Facebook
*
Google
*



*

Tiếng anh 7 new Tập 1 Unit 1: My hobbies Unit 2: Health Unit 3: Community service Unit 4: Music and arts Unit 5: Vietnamese food and drink Unit 6: The first university in Viet Nam Tiếng anh 7 mới Tập 2 Unit 7: Traffic Unit 8: Films Unit 9: Festivals around the world Unit 10: Sources of energy Unit 11: Travelling in the future Unit 12: An overcrowded world Trắc nghiệm tổng đúng theo giờ đồng hồ anh 7 (mới) Đề thi Tiếng Anh 7 mới Đề thi Tiếng Anh 7 new Học kì 1 gồm câu trả lời Đề thi Tiếng Anh 7 new Học kì 2 có câu trả lời
Mục lục
Trang công ty Lớp 7 Tiếng Anh (mới) Top 5 Đề thi thân kì 1 Tiếng Anh 7 Thí điểm tất cả lời giải

Top 5 Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Thí điểm tất cả đáp án


Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Thí điểm có đáp án (Đề 1)

7425 lượt thi

18 câu hỏi

45 phút


BẮT ĐẦU LÀM BÀI

Danh sách thắc mắc


Câu 1:


Read. Then bởi the task below

At school we often have four classes in the morning và three lessons in the afternoon. After each class we have sầu a five- minute break. It"s time for recess. After a hard lesson, this time is very important. We are all happy and excited. We can meet our friends và have sầu fun. During the recess, the yard và classroom are very noisy. Many students are sitting and chatting. Some eat or drink. Some play games as blind man"s bluff or catch. Some girls skip rope, some boys play marbles or swap cards. These activities only stop when the bell rings. Then all the students go in to their classrooms and begin new lessons.

Bạn đang xem: Đề kiểm tra giữa kì 1 anh 7 thí điểm

Answer True (T) or False (F)

____ At school, we have sầu three classes in the morning and four in the afternoon.


Xem đáp án

Đáp án: F


Câu 2:


Read. Then vày the task below

At school we often have four classes in the morning & three lessons in the afternoon. After each class we have a five- minute break. It"s time for recess. After a hard lesson, this time is very important. We are all happy and excited. We can meet our friends and have fun. During the recess, the yard & classroom are very noisy. Many students are sitting and chatting. Some eat or drink. Some play games as blind man"s bluff or catch. Some girls skip rope, some boys play marbles or swap cards. These activities only stop when the bell rings. Then all the students go in khổng lồ their classrooms and begin new lessons.

Answer True (T) or False (F)

____ We often have sầu a five - minute break after each lesson.


Xem đáp án

Đáp án: T


Câu 3:


Read. Then do the task below

At school we often have sầu four classes in the morning and three lessons in the afternoon. After each class we have a five- minute break. It"s time for recess. After a hard lesson, this time is very important. We are all happy và excited. We can meet our friends and have fun. During the recess, the yard and classroom are very noisy. Many students are sitting and chatting. Some eat or drink. Some play games as blind man"s bluff or catch. Some girls skip rope, some boys play marbles or swap cards. These activities only stop when the bell rings. Then all the students go in to lớn their classrooms & begin new lessons.

Answer True (T) or False (F)

____During the recess, the yard & class room aren"t very noisy


Xem lời giải

Đáp án: F


Câu 4:


Read. Then vì the task below

At school we often have four classes in the morning và three lessons in the afternoon. After each class we have sầu a five- minute break. It"s time for recess. After a hard lesson, this time is very important. We are all happy và excited. We can meet our friends & have fun. During the recess, the yard & classroom are very noisy. Many students are sitting & chatting. Some eat or drink. Some play games as blind man"s bluff or catch. Some girls skip rope, some boys play marbles or swap cards. These activities only stop when the bell rings. Then all the students go in to their classrooms & begin new lessons.

Answer True (T) or False (F)

____.All the students play games as blind man"s bluff & catch at recess.


Xem giải đáp

Đáp án: F


Câu 5:


Read. Then do the task below

At school we often have four classes in the morning và three lessons in the afternoon. After each class we have sầu a five- minute break. It"s time for recess. After a hard lesson, this time is very important. We are all happy & excited. We can meet our friends & have sầu fun. During the recess, the yard and classroom are very noisy. Many students are sitting & chatting. Some eat or drink. Some play games as blind man"s bluff or catch. Some girls skip rope, some boys play marbles or swap cards. These activities only stop when the bell rings. Then all the students go in khổng lồ their classrooms và begin new lessons.

Answer True (T) or False (F)

____.The activities at recess will stop when the bell rings


Xem đáp án

Đáp án: T


Câu 6:


Read. Then vày the task below

At school we often have sầu four classes in the morning và three lessons in the afternoon. After each class we have sầu a five- minute break. It"s time for recess. After a hard lesson, this time is very important. We are all happy & excited. We can meet our friends và have sầu fun. During the recess, the yard & classroom are very noisy. Many students are sitting and chatting. Some eat or drink. Some play games as blind man"s bluff or catch. Some girls skip rope, some boys play marbles or swap cards. These activities only stop when the bell rings. Then all the students go in to lớn their classrooms and begin new lessons.

Answer True (T) or False (F)

____ . All the students go trang chính after the recess.


Xem đáp án

Đáp án: F


Câu 7:


Choose the best word or phrase (A, B, C or D) to lớn complete the sentences

Look! The bus ___________


A. comes


B. is coming


C. come


D. is come


Xem giải đáp

Đáp án:B


Câu 8:


How often ________ Lien ________ the piano in the club?


A.does/practice


B.do/practice


C.do/practices


D.does/practices


Xem câu trả lời

Đáp án:A


Câu 9:


Which sentence is correct?


A. Would you lượt thích having lunch with me?


B. Would you like khổng lồ having lunch with me?


C. Would you lượt thích has lunch with me?


D. Would you lượt thích to lớn have lunch with me?


Xem câu trả lời

Đáp án: D


Câu 10:


My _____ subject is English.


A.interested


B.

Xem thêm: Cách Thêm Dấu Phẩy Trong Excel, Cách Thêm Dấu Phẩy Trước Số Trong Excel

like


C.favorite


D. enjoy


Xem giải đáp

Đáp án: C


Câu 11:


Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest


A. celebration


B. collection


C. education


D. question


Xem giải đáp

Đáp án: D


Câu 12:


Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest


A. relax


B.snack


C.area


D.atlas


Xem câu trả lời

Đáp án: C


Câu 13:


Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest


A. find


B. miss


C. live


D. think


Xem lời giải

Đáp án: A


Câu 14:


Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest


A.rehearse


B.hour


C.household


D.horrible


Xem giải đáp

Đáp án: B


Câu 15:


Complete the sentences

Our classes start at _________________


Xem đáp án

Đáp án:Our classes start at 7.15.


Câu 16:


Complete the sentences

We have sầu English on Monday, Tuesday & ____________________________


Xem đáp án

Đáp án: We have sầu English on Monday, Tuesday & Saturday.


Câu 17:


Complete the sentences, using the prompts

At school / we / learn /about /lots / different things.

________________________________________


Xem câu trả lời

Đáp án:At school we learn about lots of different things.


Câu 18:


Complete the sentences, using the prompts

I / go / school / five sầu days / week.

_________________________________________


Xem câu trả lời

Đáp án:I go to lớn school five sầu days a week.


Bắt đầu thi ngay lập tức

Bài thi liên quan

Đề thi thân kì 1 Tiếng Anh 7 Thí điểm có giải đáp (Đề 2)

22 câu hỏi

15 phút

Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Thí điểm có lời giải (Đề 3)

22 câu hỏi

15 phút

Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Thí điểm bao gồm lời giải (Đề 4)

27 câu hỏi

15 phút

Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Thí điểm gồm giải đáp (Đề 5)

25 câu hỏi

15 phút

cũng có thể các bạn quyên tâm

Các bài thi hot trong chương


Tầng 2, số công ty 541 Vũ Tông Phan, Phường Khương Đình, Quận Tkhô cứng Xuân, Thành phố thủ đô hà nội, Việt Nam