Đề thi anh văn giữa học kì 1 lớp 7

Sở 8 Đề thi thân học tập kì 1 môn Tiếng Anh lớp 7 Thí điểm bao gồm lời giải được neftekumsk.com đọc và đăng mua là tư liệu hay. Đề thi giữa kì 1 lớp 7 này sẽ giúp các em học sinh ôn tập sẵn sàng mang đến bài bác thi Tiếng Anh Chương trình new sắp tới đây, đồng thời giúp thầy cô bao gồm thêm tư liệu tìm hiểu thêm nhằm ra đề thi.

Bạn đang xem: Đề thi anh văn giữa học kì 1 lớp 7


Đề thi thân kì 1 Anh 7 gồm giải đáp - Đề 1

Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. 

1. A. go B. phokhổng lồ C. piano D. collect

2. A. watch B. catch C. school D. teach

Choose the word which is stressed differently from the others.

3. A. temperature B. stomachabịt C. adult D. advice

4. A. recycle B. benefit C. provide D. encourage

Choose the best answer aý muốn A, B, C or D that best completes each sentence.

5. ________are those who do not have sầu a home page and really need help.

A. elderly people

B. siông xã children

C. homeless people

D. disabled people

6. She often _______money to lớn charitable organisations.

A. donate

B. volunteer

C. recycle

D. plant

7. I think I_______hyên ổn before.

A. meet

B. met

C. will meet

D. have sầu met

8. When I was a little girl, I often_________ the piano.

A. play

B. played

C. plays

D. have sầu play

9. Eat______junk food. It makes you fat!

A. less

B. fewer

C. more


D. many

10. I have sầu temperature, ____I feel tired.

A. and

B. or

C. but

D. so

11. She looks very red. She was outdoors all day yesterday. I think she has __________.

A. sunburn

B. headache

C. toothache

D. flu

12. My grandparents _____exercise in their không lấy phí time.

A. play

B. collect

C. go

D. do

13. If you always buy flowers & put them in a vase khổng lồ display in your house, your hobby is ________.

A. collecting flowers

B. arranging flowers

C. planting trees

D.bird-watching

14. They hate ________noodles. They prefer rice.

A. eating

B. eat

C. eats

D. ate

15. I find this hobby________ because carved eggshells are unique gifts for families & friends.

A. interest

B. interested

C. to interest

D.interesting

16. Go Greens _________the environment.

A. gives

B. protects

C. donates

D. recycles

Match the clauses in A with the clauses in B khổng lồ form meaningful sentences. 

A

B

17. I want to lớn eat some junk food,

a. & I feel tired.

18. I don’t want to lớn be tired tomorrow,

b. or I can cycle to lớn school.

19. I have sầu a temperature,

c. but I am putting on weight.

đôi mươi. I can exercise every morning.

d. so I should go khổng lồ bed early.

Read the text và mark the sentences as True (T) or False (F).


Dentists say that the most important part of tooth care happens at trang chủ. So, what should we vày to lớn have sầu good oral teeth?

First of all, we should brush our teeth at least twice a day – after breakfast and dinner. To keep our teeth healthy, we should brush thoroughly for two minutes. Move sầu the brush baông chồng & forth & make sure to clean the baông xã, front & top sides of each tooth. Second, aao ước a lot of toothbrushes in the supermarket, we should choose a small-headed soft toothbrush. It can reach all areas of the mouth and doesn’t harm our teeth and gums. We should also replace the toothbrush every three months.

Third, we should use mouthwash after brushing. Each tooth has five sầu sides, but a toothbrush cleans only three of them. The mouthwash helps us clean teeth completely. Remember khổng lồ spit it out.

Fourth, we should choose the best food for the health of our teeth which includes cheeses, chicken or other meat & nuts. These food provide the calcium which helps strengthen the teeth. Some vegetables lượt thích garlic, ginger or pepper can be used as home page remedies for a toothađậy. Try lớn advoid snacks, sugary food or soda.

Last but not least, we should visit our dentist at least every six months & every time that we have a problem with our teeth.

Mark the sentences

T/F

21. Tooth care doesn’t include taking care of the teeth at trang chủ.

22. We should brush our teeth for one minute.

23. Among mỏi a lot of kinds of mouthwash, we should choose carefully.

24. Snacks & sugary food are harmful for the teeth.

25. We should choose a toothbrush with a small head.


Read the text. Choose the best answer A, B, C or D. 

WHAT IS COMMUNITY SERVICE?

Community service is (26)_________to lớn help those in your community. It might be something that is done once or on a regular basis. Community (27)__________ is often referred lớn as “giving baông chồng lớn your (28)________”. It can be done by an (29)__________ or an organisation. Community service is giving your time without being (30)__________, whether it is to help the less fortunate or to lớn help clean up your community.

26. A. volunteer B. volunteering C. voluntary D. khổng lồ volunteer

27. A. benefit B. sản phẩm C. service D. gift

28. A. community B. volunteer C. friend D. help

29. A. adult B. individual C. elderly person D. area

30. A. given B. donated C. paid D. provided

WRITING. 

I. Complete the following sentences using the cues given. 

1. We/ buy/ new car/ last weekkết thúc.

........................................................................................................................................................

2. She/ not write/ her grandparents/ yet.

.............................................................................................................

Đáp án

1D

2C

3D

4B

5C

6A

7D

8B

9C

10D

11A

12D

13B

14A

15D

16B

17C

18D

19A

20B

21F

22F

23F

24T

25T

26B

27C

28A

29B

30C

WRITING

1. We bought a new car last weekover.

2. She hasn’t written to lớn her grandparents yet.

Đề thi tiếng Anh giữa học kì 1 lớp 7 có đáp án - Đề 2

Circle the word that has the underlined part pronounced differently from the others. 

1. A. answer B. teacher C. butterD. birth
2. A. surpriseB. aloneC. neighbourD. burn
3. A. ofB. fatC. fewD. safe
4. A. springB. visitC. presentD. usually
5. A. curlB. keenC. gloveD. cook

Choose the best answer khổng lồ complete the sentences. 

1. -"What would you like lớn drink now?" – "_______________."

A. No, thanks B. Yes, please C. I like khổng lồ vị nothing D. Orange juice, please


2. All of us enjoy _______ to lớn classical music.

A. listen

B. listens

C. listening

D. listened

3. She worked very hard, _______she passed all her exams.

A. because

. and

C. so

D. but

4. Hoa looks red. She was outdoors yesterday. Perhaps she has _______

A. flu

B. sunburn

C. spots

D. stomachache

5. My family has decided to lớn use _________ electricity by using more solar energy instead.

A. more

B. less

C. much

D. fewer

6. I ............... playing board games interesting because I can play them with my friends.

A. find

B. think

C. say

D. tell

7. -" Would you lượt thích me to turn off your computer?

– " ______________. I"ll vì it myself"

A. No, thanks

B. Yes, please

C. Don"t do it

D. Of course

8. You lượt thích playing monopoly or chess, your hobby may be _______.

A. collecting things

B. playing sports

C. dancing

D. board games

Read & fill in the blanks with ONE word given in the box. There is one Extra word you don"t need to lớn use. (1.0 pt)

hobby improve when writes because difficult

My Favorite Hobby

My name is Sara. My favorite _____________(1) is reading. I enjoy reading a book when I am không lấy phí. I started to vày it ______________(2) I was four years old. The first time I did it, I felt interested. So I kept reading. The teachers always taught me to lớn read the difficult words. I was happy when I read a story with a happy ending. I was thrilled when I read a detective sầu story.

I enjoy reading ______________(3) I like lớn explore the imaginative sầu world of my favorite author, J.K. Rowling who _____________(4) " Harry Potter" . There are a lot of advantages of reading. Reading can make me relaxed & calm. I can also learn new vocabulary items. Then I can further _________________(5) my English. Moreover, it can give sầu me an unlimited imagination, so I can write books in the future. I can learn the different cultures and customs of other countries in the world too.

I read at least one hour every day. I read books by myself. I usually read it at trang chính. I wish I could read different kinds of books because it might be very challenging.

Read the following passages & answer the questions below. 

Oil painting:

Since the 18th century, under the impact of society, culture, and giải pháp công nghệ, oil painting has undergone dramatic changes. They are rebellious but passionate, and prosperous.

Watercolor paintings

Watercolor paintings are considered a unique way khổng lồ creatively represent dreams, illusions, emotions, & bright feelings using water-soluble pigments.

Sketch: (Trỡ phác hoạ họa)

Van Gogh did not begin painting until his late twenties. He produced more than 2,000 artworks, consisting of around 900 paintings & 1,100 sketches.


Portrait: (Tnhãi chân dung)

The Momãng cầu Lisa is a famous 16th-century portrait by Leonarvị da Vinci. The true identity of the woman pictured in the portrait remains unknown, despite intensive sầu researches by art historians.

1. What kind of painting is rebellious?

=> .........................................................................................

2. Who was famous for Sketch?

=> .........................................................................................

3. When did Leonarvì domain authority Vinci draw the portrait " The Mona Lisa"?

=> .........................................................................................

Combine each pair of the following sentences into lớn one, using the suggested conjunctions in the brackets. 

1. Mr. Hai usually has stomach problems. He eats dinner very cchiến bại lớn the bedtime. (so)

=> ...............................................................................................

2. My dad has a lot of carved eggs. He has never sold any of them. (but)

=> .................................................................................

3. You will get a breathing problem. Clean your bed room more regularly. (or)

=> ..................................................................................

II. Rearrange the jumbled words lớn make meaningful sentences. (1.0 pt)

1. It/ be/ good idea/ eat/ different/ kind/ fruit/ vegetable/ every day.

=> .................................................................................

2. My brother/ not like/ ice-skating/ because/ think/ it/ dangerous.

=> ....................................................................................

Đáp án

Circle the word that has the underlined part pronounced differently from the others.) (5 items x 0,1 = 0,5 pt)

1.D 2. D 3. A 4. B 5. C

Choose the best answer to complete the sentences. (8 items x 0,25 =2,0 pts)

1. D 2. C 3. C 4. B

5. B 6. A 7. A 8. D

Read và fill in the blanks with ONE word given in the box. There is one Extra word you don"t need to use. (5 items x 0,2 = 1,0 pt)

1. hobby 2. when 3. because 4. writes 5. improve

Read the following passages and answer the questions below.

1. It is Oil painting.

2. Van Gogh was famous for it.

3. He painted it in the sixteenth century.

Combine each pair of the following sentences into one, using the conjunctions in brackets

1. Mr. Hai eats dinner very cthua trận to the bedtime, so he usually has stomach problems.

2. My dad has a lot of carved eggs, but he has never sold any of them.

3. Clean your bed room more regularly or you will get a breathing problem.

Rearrange the jumbled words khổng lồ make meaningful sentences.

1. It"s a good idea to lớn eat different kinds of fruit and vegetables every day.

2. My brother doesn"t lượt thích ice-skating because he thinks it is dangerous.

Đề thi thân kì tiếng Anh 7 tất cả đáp án - Đề 3

I. Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest. (1 mark):

1. A. chairB. schoolC. couchD. children
2. A. sometimesB. momentC. stoveD. close
3. A. biologyB. geographyC. physicsD. fly
4. A. homeworkB. houseC. hourD. here

II. Choose the best words by circling the letter A,B,C or D. (2 marks)

1. How ........ is it from your house to lớn school?

A. far

B. long

C. old

D. tall

2. What ......... intelligent boy!

A. the


B. a

C.an

D. is

3. Would you lượt thích some coffee?- __________

A. Yes, please

B. Of course

C. No, thanks

D. Both A and C are correct.

4. This car is the ....... expensive sầu of the four oto.

Xem thêm: Autocad 360 Là Gì ? Hướng Dẫn Sử Dụng Các Phần Mềm Autocad 360 Pro

A. Best

B. more

C. good

D. most

5. They enjoy ........TV.

A. lớn watch

B. watching

C. lớn watching

D. watched

6. A ..............work on a farm.

A. doctor

B. farmer

C. teacher

D. journalist

7. She is very happy ........ you again.

A. meet

B. meets

C. to lớn meet

D. meeting

8. He is in class 7A and ............................... am I.

A. too

B. so

C. but

D. by

III. Give the correct khung of the verbs in the bracket. (2 marks)

1. Trang (not have) any friends in Ha noi.

2. Some boys và girls (play) marbles at the moment.

3. The students (visit) their old teacher next week?

4. Mr Nam usually (watch) TV in his free time?

IV. Fill in the blanks with the correct khung of the words in the capital letters (1 mark):

1. Today Lien is not....................because she misses her parents HAPPINESS

2. Living in the thành phố is..................than living in the countryside NOISY

3. In electronics, we learn to lớn repair. .........................appliances. HOUSE

4. My. ......................is tall và beautiful. TEACH

V. Read the passage carefully then answer the questions: (2 marks)

Lindomain authority lives with her parents in a big house in TP HCM City. She is from Englvà. She is thirteen. She has xanh eyes and blaông chồng hair. She is studying at International Language School. She can speak French, English và Vietnamese. But she doesn"t speak Vietnamese fluently. She often goes lớn French speaking club on Sunday mornings. She likes Vietnamese people very much because they are friendly.

1. Where is Lindomain authority from?.........................................................................................

2. How many languages can she speak?........................................................................

3. Does she speak Vietnamese fluently?.......................................................................

4. Why does she like Vietnamese people?..................................................................

VI. Read the following passage & choose the best option for each numbered blank.

Do you want to lớn be fitter and healthier? Would you lượt thích lớn look younger? Do you want to feel (1) ___________ relaxed? Then try a few days at a health farm. Health farms are becoming (2) ___________ of the most popular places (3) ___________a short break. I went lớn Henley Manor for a weekend. It’s (4) ___________ largest health farm in the country but it isn’t the most expensive sầu. After two days of exercise & mas sa I (5) ___________ten times better. But the best thing for me was the food. It was all very healthy of (6) ___________ , but it was expensive sầu too!

If you’re looking for something a (7) ___________cheaper, try a winter break. Winter is the darkest và the coldest (8) ___________of the year, & it can also be the (9) ___________ time for your toàn thân. We all eat too (10) ___________and we don"t take enough exercise. A lot of health farms offer lower prices from Monday to lớn Friday from November lớn March.

1. A. like

B. more

C. less

D. similar

2. A. once

B. first

C. one

D. none

3. A. with

B. of

C. to

D. for

4. A. the

B. an

C. a

D. x

5. A. feel

B. felt

C. fell

D. fall

6. A. all

B. out

C. course

D. them

7. A. little

B. few

C. a little

D. a few

8. A. period

B. moment

C. time

D. part

9. A. worst

B. good

C. best

D. great

10. A. many

B. a lot

C. lot of

D. much

VII. Arrange the following words lớn make correct sentences. (1 mark).

1. play/ will/ soccer/ this/ afternoon/ they.

.............................................................................................

2. my/ is/ favorite/ English/ subject.

.............................................................................................

VIII. Complete the following sentences with the suggested words. (1 mark).

1. It / difficult/ find/ apartment / Ho Chi Mih City?

..................................................................................................

2. They/ listen/ music/ now.

..................................................................................................

B. Đáp án

I. Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest.


1. B 2.A 3.D 4.C

II. Choose the best words by circling the letter A,B,C or D. 

1. A 2. C 3. D 4. D 5. B 6. B 7. C 8. B

III. Give sầu the correct form of the verbs in the bracket.

1. doesn"t have 2. are playing 3. will visit 4. watches

IV. Fill in the blanks with the correct size of the words in the capital letters:

1. happy

2. noisier

3. household

4. teacher

V. Read the passage carefully then answer the questions

1. She is from England.

2. She can speak three languages.

3. No, she doesn"t.

4. She likes Vietnamese people very much because they are friendly.

VI. Read the following passage và choose the best option for each numbered blank.

1. B

2. C

3. D

4. A

5. B

6. C

7. A

8. C

9. A

10. D

VII. Arrange the following words to make correct sentences. 

1. They will play soccer this afternoon.

2. My favorite subject is English/English is my favorite subject.

VIII. Complete the following sentences with the suggested words. (1 mark):

1. Is it difficult to lớn find an apartment in Ho Chi Minc City?

2. They are listening to lớn music now.

Đề thi thân kì 1 tiếng Anh 7 thử nghiệm có câu trả lời - Đề 4

A. GRAMMAR, VOCABULARY AND PHONETICS

Quesion 1:

*Choose the best answer for each of the following sentences

1. Will you ………….making models in the future?

A. piông chồng up

B. look for

C. take up

D. find

2. His parents are always proud ............. hyên ổn ?

A. about

B. of

C. on

D. with

3. Have sầu you ever……………khổng lồ Sa Pa?

A. goes

B. be

C. go

D. been

4. I ……playing board games interesting because I can play them with my friends.

A. think

B. find

C. say

D. tell

5. I like watching TV ……….. it’s entertaining và educational.

A. so

B. but

C. although

D. because

6. It"s good to____ blood because you can save sầu people"s lives.

A. helping

B. used

C.collecting

D. donate

* Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

7. A. goal B gold C. original D.girl.

8. A. studied B. washed C. looked D.watched

* Choose the word with the different ức chế syllable.

9. A. statistics B. history C. concentrate D. different

10.A. wonderful B. beautiful C. prediction D. television

Question 2: Give the right form of the verbs in brackets:

1. I (hear) ..................the good news from Mary a few minutes ago.

2. …………………..you ever (visit)…………………Da Nang ?

3. Don’t worry we (go) …………………..swimming with you tomorrow.

4. It’s boring ( watch )............................... television everyday.

5. You (see) ...................the film on television last night?

6. George is interested in (take)................... an art class

B. Reading

Question 1. Read the article about Angel Falls. Then answer the questions.

Dear Mira,

Thanks for your letter. Now I’ll tell you about my hobbies.

My favourite hobby is knitting. It is strange, isn’t it?. My mother taught me khổng lồ knit two years ago. Now I can knit scarves & sweaters. It’s great when I can give sầu them to my relatives & friends as gifts. Knitting is also imaginative sầu because you can knit anything you can imagine of. Besides, it is quite cheap. You only need a pair of needles and some wool.

I’m sending you a scarf next month. I’m knitting it. I hope you’ll lượt thích it.

Best wishes,

Vy

1. What is Vy’s hobby?

...............................................................................

2. Did she learn this hobby from her father?.

..........................................................................................

3. How does she feel when she can give sầu the scarves và sweaters khổng lồ her relatives và friends ?.

.............................................................................................

Question

2: Read the text and choose the best answer A, B, C or D to lớn fill each blank .

My friends & I have written a (1) . We have sầu decided to (2) it for our school. I have already built the phối. Karen has just finished the (3) for us khổng lồ wear. I haven’t learned the (4) yet, so I am a bit nervous, but I’m excited too. I haven’t been in a play before. I can’t wait!

1.A. film B. tuy vậy C. play D. club

2.A. persize B. make C. take D. build

3.A. stage B. actors C. play D. costumes

4.A. script B. scripts C. play D. lessons

C. Writing

Question 1: Rearrange the words below to lớn make meaningful sentenses.

1.We / collected / books / clothes / street children/ have/and/ for /used .

..................................................................................................................................................

2. doing / finds / interesting/ he/ service / community .

..................................................................................................................................................

3.not/ pass / did / Minch / lazy/ was / so/ he/exam/ the.

..................................................................................................................................................

4. important / study / khổng lồ / It / is / English .

..................................................................................................................................................

Question 2: Rewrite the following sentences, beginning as shown, so that the meaning stays the same.

1/ Hoa was siông chồng, so she could not go lớn school yesterday.

→ Because ……………………………………………………………………………….

2. The last time I saw hlặng was 3 years ago

→ I haven’t ………………………………………………………………………......

3. I find making pottery interesting.

→ I think.......................................................................................................................

4. My sister is interested in reading comics.

→ My sister enjoys.....................................................................................................