Đề thi giữa hk2 tiếng anh 7

Đề soát sổ giữa học tập kì 2 môn giờ Anh lớp 7

Tìm Đáp Án xin mang đến chúng ta Bộ đề kiểm tra giữa học kì 2 lớp 7 môn giờ đồng hồ Anh có lời giải được xem thêm thông tin và đăng sở hữu sau đây bao gồm 2 đề tất cả dĩ nhiên lời giải, góp chúng ta chuẩn bị thiệt tốt trước bài xích kiểm tra giữa kì cũng tương tự học tập kì 2 tới đây. Mời chúng ta vào demo mức độ.

ĐỀ SỐ 1: KIỂM TRA GIỮA HỌC KỲ 2

I. LISTENING: Listen to the tape và write True or False: (1pt)

1. Ba was at the doctor’s.

Bạn đang xem: Đề thi giữa hk2 tiếng anh 7

2. Ba ate fish, rice, soup & spinach

3. His mum washed the spinach very carefully.

4. The dirt on vegetables can’t make hyên ổn siông chồng.

II. USE OF ENGLISH; Write A.B.C. or D which best completes the sentences: (3pts)

1.The medicines _______the pain in my chest last month.

A. prevented B. relieved C. protected D. helped

2. Mr. Son plays badminton very _________

A. well B. skillful C. good D. bad

3. A balanced diet with regular exercise is the key to lớn a ____lifestyle.

A. unhappy B. health C. unhealthy D. healthy

4. Nam _________ beef with green peppers and onions.

A. heated B. stir-fried C. sliced D. boiled

5. Sneezing is one of the________ of the common cold.

A. symptoms B. diseases C. cures D. problems

6. Why was Hai absent ______class yesterday? - He had an awful headabịt.

A. on B. khổng lồ C. in D. from

7. _________ you lover me your pen, please?

A. Must B. Would C. Do D. Should

8. Students will learn to lớn go______ in physical education next year.

A. volleyball B. roller-skating C. basketball D. badminton

9. Don’t forget about exercise _________ !

A. so B. too C. neither D. either

10. Mai is a careful and safe ____She never has an accident on the street.

A. cyccác mục B. swimmer C. runner D. player

11. We should eat a ____ amount of fatty food and sugar.

A. moderate B. moderation C. sensibly D. balance

12. Walking is a fun, easy & _________activity.

A. exciting B. difficult C. expensive D. inexpensive

III. Supply the correct Tense or Form of the Verbs in parentheses: (l,5pts)

1. Everybody toàn thân (wait)_________ for the president in the hall now.

2. I hope you (feel)_________ better soon.

3. He (not come)_________ lớn the meeting last week.

4. You should (add)_________ a little salternative text to lớn the spinach when you boil it.

5. Lan was very tired when she (catch)_________ a bad cold yesterday.

6. When _________ you (buy)_________ this dress? -Two days ago.

Xem thêm: Đề Thi Vật Lý Giữa Kì 1 Lớp 9 Môn Lý, Bộ Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 9 Môn Vật Lý Năm 2020

IV. Reading Comprehension: (2pts)


. Read the passage, and decide whether the statements that follow are True or False: (0,75pts)

Every year Hoa has a medical check-up. This is her medical record about her height và weight of 2 years.

In 2014 In 2015

Height 1m40 1m45

Weight 43 kilos 46 kilos

1. Hoa’s medical recode has her height & weight..............

2. Now Hoa is taller than last year...............

3. Hoa’s weight was 46 kilos last year.................


. Choose the word or phrase that best fits the blank space in the following passage: (1,25pts)

Yesterday, Thuy went lớn the (1)__ for her mother. She (2)_____ some meat and vegetables for the dinner. First, she went lớn the meat stall where there was a wide (3)___ of meat: chicken, pork và beef. Thuy’s mother doesn’t like pork & she doesn’t (4)___ So Thuy bought some beef. Then, she stopped at the vegetables stall và bought some spinach & cucumbers. They are also her mother’s (5)_____vegetables.

1. A. market B. shops C. stores D. mall

2. A. khổng lồ buy B. buys C. bought D. buy

3. A. food B. selection C. display D. collection

4. A. so B. too C. neither D. either

5. A. prefer B. best C. favorite D. likely

V. Choose the words or phrases that are not correct in standard English: (0,5pt)

1. Vegetables often have sầu (A) dirt from (B) the farm in (C) them.(D)

2. Eat (A) the food you enjoy (B) but don’t (C) have too many.(D)

VI. Rewrite the second sentence so that it has a similar meaning lớn the first sentence: (2pts)

1. Minh is a quiông chồng swimmer. => Minh .....................................................................................................

2. Ha does her homework every day. We do our homework every day.

Ha does her homework every day.........................................................................................................

3. I weighed 45 kilos last year. => My......................................................................................................

4. What is the length of Mekong river? => How........................................................................................

Đáp án Đề kiểm tra giữa học kì 2 lớp 7 môn giờ Anh

I. USE OF ENGLISH: Write A, B, C, or D which best completes the sentences: (3pts)

1. C

2. A

3. D

4. A

5. B

6. B

7. C

8. C

9. B

10. C

11. A

12. A

II. Supply the correct Tense or Form of the Verbs in parentheses: (1,5pts)

1. sent

2. spending

3. did/ see

4. goes

5. are crossing

6. will be

III. Supply the correct Form of the Words in parentheses: (0,5pt)

1. regularly

2. balanced

IV. Reading Comprehension: (2,5pts)


. Read the passage, & decide whether the statements that follow are True or False: (1,0pt)

1. T

2. F

3. F

4. T


. Choose the word or phrase that best fits the blank space in the following passage: (1,5pts)

1. A

2. A

3. B

4. A

5. D

6. D

V. Choose the words or phrases that are not correct in standard English: (0,5pt)

1. B

2. B

VI. Rewrite the second sentence so that it has a similar meaning to lớn the first sentence: (2pts)

1. How HEAVY IS MINH?

2. Hoang was ABSENT FROM CLASS YESTERDAY.

3. She didn’t EAT SPINACH AND NEITHER DID HER PARENTS.

4. My brother RUNS FAST.

Mời chúng ta tiếp tục cùng với một số trong những bài bác sau đây để sở hữu kỹ năng và kiến thức toàn vẹn độc nhất vô nhị của môn tiếng Anh lớp 7 cả năm:

Trên đấy là nội dung Bộ đề kiểm soát giữa học kì 2 lớp 7 môn tiếng Anh gồm giải đáp. Để chuẩn bị mang đến kì thi học tập kì 2 sắp tới, mời những em đọc thêm những tài liệu giờ Anh được cập nhật thường xuyên trên Tìm Đáp Án như: Giải bài xích tập Tiếng Anh 7, Đề thi học kì 1 lớp 7, Đề thi học kì 2 lớp 7, Giải SBT Tiếng Anh 7, Bài tập trắc nghiệm giờ Anh lớp 7 trực con đường...