ĐỀ THI GIỮA KÌ 2 ANH 12

Đề thi giữa kì 2 tiếng đồng hồ Anh 12 new có đáp án

Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 12 giữa kì 2 có đáp án sau đây phía bên trong bộ đề thi giờ Anh giữa kì 2 lớp 1hai năm 2021 - 2022 bởi Tìm Đáp Án đăng tải. Đề kiểm tra thân kì 2 tiếng Anh 12 thử nghiệm gồm giải đáp tổng thích hợp phần đa dạng bài xích tập giờ đồng hồ Anh 12 khác nhau góp các em nâng cao khả năng giờ Anh cơ bạn dạng.

Bạn đang xem: Đề thi giữa kì 2 anh 12

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other three.

1. A. reunite B. survive sầu C. wilderness D. digest

2. A. bats B. speaks C. baths D. nurses

3. A. chew B. characterize C. choose D. check

4. A. enough B. loud C. about D. amount

5. A. walked B. explained C. helped D. missed

Choose the best answer.

1. Books are still a cheap way lớn get __________ và entertainment.

A. insize B. information C. informative D. informatively

2. Whenever he picks up a book, he reads bits here & there or in other words he _____ .

A. digests B. tastes C. chews D. swallows

3. Books are a wonderful source of __________ & pleasure.

A. know B. knowing C. knowledgeable D. knowledge

4. A ____ is a type of book that is based on imagined scientific discoveries of the future.

A. novel B. science fiction book C. fiction book D. romance

5. I feel much more __________ when I read an interesting book..

A. relaxed B. relaxing C. relax D. to lớn relax

6. Many people do not like scucha diving __________.

A. because its danger B. because of it is danger

C. because it is dangerous D. due khổng lồ it is dangerous

7. What kind of sport one chooses to play mostly depends _________his preference & health.

A. with B. for C. in D. on

8. In water polo game, only the goalie can hold the ball _______ two hands.

A. at B. in C. with D. from

9. They are going to lớn __________ the pool khổng lồ 1.8 meter.

Xem thêm: Bản Vẽ Bể Lắng Lamen Lamella, Bản Vẽ Thiết Kế Chi Tiết Bể Lắng Đứng

A. deep B. depth C. deepen D. deeply

10. The referee had no hesitation in awarding the visiting team a __________.

A. penalty B. penalize C. penal D. penalization

Supply the correct verb form.

1. Don’t forget ___________ (phone) your mother.

2. I love sầu ___________ (be) on my own & ____________ (listen) to lớn music.

3. Would you lượt thích ________________ (go) to lớn the beach this afternoon?

4. I enjoy _____________ (read) your letters very much.

5. We like _____________ (live) here but we miss _______________ (talk) to our old friends.

ĐÁP ÁN

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other three.

1 - A; 2 - C; 3 - B; 4 - A; 5 - B;

Choose the best answer.

1 - B; 2 - B; 3 - D; 4 - B; 5 - A;

6 - C; 7 - D; 8 - C; 9 - C; 10 - A;

Supply the correct verb form.

1. Don’t forget ___lớn phone________ (phone) your mother.

2. I love _____being______ (be) on my own & ___listening_____ (listen) to lớn music.

3. Would you lượt thích _______to lớn go_________ (go) khổng lồ the beach this afternoon?

4. I enjoy ________reading_____ (read) your letters very much.

5. We lượt thích ______living_______ (live) here but we miss ______talking/ lớn talk_________ (talk) khổng lồ our old friends