ĐỀ THI GIỮA KÌ 2 LỚP 11 TIẾNG ANH

Đề thi tiếng Anh lớp 11 thân học kì 2

Đề soát sổ giữa kì 2 lớp 11 môn giờ Anh bao gồm câu trả lời sau đây bên trong bộ đề thi giữa kì 2 giờ Anh lớp 1một năm 2019 - 2020 vì Tìm Đáp Án đọc và đăng tải. Đề chất vấn giờ Anh lớp 11 thân học tập kì 2 được biên tập bám sát văn bản SGK giờ Anh Unit 6 - Unit 8 lớp 11 công tác new góp những em ôn tập kỹ năng và kiến thức giữa trung tâm kết quả.

Bạn đang xem: Đề thi giữa kì 2 lớp 11 tiếng anh

Lưu ý: Nếu không tìm kiếm thấy nút Tải về bài viết này, các bạn sung sướng kéo xuống cuối nội dung bài viết nhằm mua về.

I. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet lớn choose the underlined part that ispronounced differently from others.

1: A. energy B. supply C. dirty D. happy
2: A. introduced B. participated C. provided D. appreciated
3: A. reason B. idea C. easy D. speak

II. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet lớn choose.

4: A. figure B. prison C. jury D. apply
5: A. addressee B. referee C. committee D. nominee

III. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet lớn indicate the correct answer to each of the following questions.

6: Hung: “Thank you very much for a lovely buổi tiệc ngọt.” - Hoa: “_______. ”

A. Thanks

B. You are welcome

C. Have a good day

D. Cheers

7: Do you see the beautiful young girl _____over there?

A. stood

B. to lớn stand

C. standing

D. whom is standing

8: A _____ is a structure that is used khổng lồ convert the power of the wind inkhổng lồ electrithành phố.

A. panel

B. machine

C. dam

D. windmill

9: The energy _____ by the windmill drives all the drainage pumps.

A. producing

B. produced

C. that is producing

D. which produces

10: The human race is only one small species in the living world. Many ____ species exist on this planet.

A. the others

B. others

C. the other

D. other

11: P1: “I am having an examination tomorrow.” – P2: “_____”

A. Good luck!

B. Congratulations!

C. Why?

D. Be careful!

12: ____ national parks all over the world have been established lớn protect endangered animals.

A. Thousand

B. Thousands

C. Thousands of

D. Thous& of

13: We are proud of our ______ staff, who are always friendly and efficient.

A. well-appointed

B. well-done

C. well-behaved

D. well-trained

14: Do you still remember the day ________ you sent me that letter?

A. on when

B. why

C. on which

D. where

15: There are five sầu students in my class ______ speak Chinese very well.

A. whom

B. whose

C. who

D. which

16: These socks _______________ on the bathroom floor belong khổng lồ John.

A. leave

B. khổng lồ leave

C. leaving

D. left

17: Many efforts have sầu been made khổng lồ _________the environment.

A. protect

B. contaminate

C. pollute

D. dirty

18: _________is a great source of energy but very dangerous.

A. Solar energy

B. Water power

C. Nuclear power

D. Wind energy

19: A _____ is someone who pays rent khổng lồ live in a house or a flat.

A. tenant

B. waitress

C. customer

D. coward

20: The people can"t _______a phone điện thoại tư vấn after 10 p.m.

A. do

B. offer

C. give

D. make

21: They are asking for public donation khổng lồ protect some certain wild animals _______ dying out.

A. in

B. from

C. on

D. up

22: The post office is the public service or system by which letters and _______ are collected and delivered.

A. faxes

B. parcels

C. documents

D. graphics

23: Tim studied really hard when he was at school. _______, he later became a successful person.

A. Result

B. As result

C. Consequently

D. As the result

24: Before leaving home in the morning, she _______ her mother she _______ in the factory that afternoon.

A. told/ would work

B. had told/ would work

C. told/ works

D. had told/ worked

25: Linda: So how are things at school, Tom? - Tom: _______.

A. Well, I can’t agree with you

B. I was not good at it

C. It’s my pleasure

D. Oh, pretty good, actually

IV. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to find out one mistake in each sentence.

26: I gave sầu my address to lớn a man I met him on the train last Sunday.

A. him

B. to

C. gave

D. the train

27: A lot of homes in the area has been broken inlớn by burglars.

A. in the area

B. by

C. has been

D. broken into

28: The sunflower, the official state flower of Kansas, và is widespread in the prairies of the western United States.

A. the western

B. widespread

C. state flower

D. and is

29: Only a few of the films show at the Gray Theatre are suitable for children.

A. show

B. a few

C. for children

D. are

30: If we had more time last week, we would certainly have sầu finished the project on time.

A. on time

B. had

C. certainly

D. the

V. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet khổng lồ indicate the word or phrase that is CLOSEST in meaning khổng lồ the underlined part in each of the followings.

31: Deforestation is destroying large areas of tropical rain forest.

A. becoming

B. damaging

C. raising

D. changing

32: Our well-trained staff are always courteous lớn customers.

A. honest

B. patient

C. crude

D. polite

33: Many national parks have been established lớn protect endangered animals.

A. decorated

B. renewed

C. lost

D. mix up

VI. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word or phrase that is OPPOSITE in meaning lớn the underlined part in each of the followings.

34: Solar energy is not only plentiful but also infinite.

A. unlimited

B. strong

C. rapid

D. limited

35: The boat provides spacious accommodation for five people.

A. noisy

B. large

C. quite

D. small

VII. Read the passage then complete the sentences by marking the corresponding letter: A, B, C, or D. Mark your choice on the answer sheet.

Scientists around the world have sầu been studying the warming of waters in the Pacific Ocean known as EL Nino. The appearance of EL Nino is known to lớn affect the weather around the world. Scientists still bởi vì not completely understvà it. Yet they now find they can use it lớn tell about the future in different areas of the world.

One example is the work of two scientists at Columbia University in Thủ đô New York, Mark Cane và Gordon Eshel. A scientist of Zimbabwe, Roger Buckland worked with them. They have sầu found that when EL Nino appears, Zimbabwe has little or no rain. This means corn crops in Zimbabwe are poor. The last EL Nino was in 1991 khổng lồ 1993. That was when southeastern suffered a serious lachồng of rain.

The scientists wrote about their recent work in the publication "Nature". Their computer program can tell when an EL Nino will develop up khổng lồ a year before it does. They suggest that this could provide an effective sầu early warning system for southern Africa, và could prsự kiện many people from starving.

36: EL Nino is known as _______________.

A. the changing of the weather in the southern Africa

B. the warming of waters in the pacific Ocean

C. the weather which brings drought to Africa

D. the weather phenomenon that brings heavy rains to Africa

37: Scientists study EL Nino in order that they can _____________.

Xem thêm: Hướng Dẫn Cách Kiểm Tra Dung Lượng Samsung Galaxy J1 2016, Kiểm Tra Dung Lượng Samsung A51

A. tell why Zimbabwe has little rain

B. do some retìm kiếm work in this field

C. put all this information inkhổng lồ their computers

D. provide a kind of early warning khổng lồ the place that will suffer drought

38: Which of the following is NOT true according to lớn the article?

A. Nature is the name of the article written recently by the scientists.

B. Scientists know when an EL Nino appears by means of a computer program.

C. The computer is used in this retìm kiếm work.

D. The scientists published their results of the retìm kiếm work.

39: Which of the following is TRUE according khổng lồ the article?

A. Scientists understand thoroughly about EL Nino.

B. EL Nino affects the weather in some parts of the world.

C. Africa suffered a serious lachồng of rain from 1991 lớn 1993.

D. The scientists did not vị anything about EL Nino.

Choose the best title for this article.

A. Early Warning System

B. Weather in Africa

C. Appearance of EL Nino Predictable

D. Drought in Zimbabwe

VIII. Read the text below và choose the correct word for each space. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet.

Many people cut trees all over the world. These are people (41) _________do not know they are harming themselves by their action. Recently, there was news about the destruction of lives and property in Uttarakhvà due khổng lồ flash floods (42) _________by a cloud burst. According khổng lồ ecologists and (43) _________, one of the main causes of this catastrophe was deforestation. Actually, people cut trees for the sake of luxury & money. Deforestation results (44) _________global warming, drought and famine.

People should be made aware of the ill effects of deforestation. Organizations lượt thích WWF (World Wildlife Fund) should be encouraged in their efforts and guided in all possible ways to help promote preservation of forest land. If deforestation continues at the current rate, a day will come when the human (45) _________itself will be endangered.

41: A. what B. whom C. which D. who
42: A. which caused B. were caused C. caused D. which was caused
43: A. environmental B. environmentalists C. environmentamenu D. environment
44: A. in B. khổng lồ C. from D. of
45: A. species B. condition C. nature D. resource

IX. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet khổng lồ indicate the best sentence that can be made from the given cues.

46: John Smith is a farmer. I bought his lvà.

A. John Smith, whose l& I bought, is a farmer.

B. John Smith, whom I bought his lvà, is a farmer.

C. John Smith, who is a farmer, whose lvà I bought.

D. John Smith, a farmer, bought his lvà.

47: I must thank the man. I got the present from hyên.

A. I must thank the man from whom I got the present from hyên.

B. I must thank the man whom from I got the present.

C. I must thank the man from which I got the present.

D. I must thank the man from whom I got the present.

48: I live sầu in a flat in London. I paid a high rent for it.

A. I live in a flat in London for which I paid a high rent.

B. I live in a flat in London which I paid a high rent.

C. I live in a flat in London where I paid a high rent for.

D. I live sầu in a flat in London for that I paid a high rent.

49: We were looking at some jewelry, but it was expensive sầu.

A. The jewelry which we were looking at was expensive.

B. The jewelry at which we were looking at was expensive.

C. The jewelry looking at was expensive sầu.

D. The jewelry at that we were looking at was expensive sầu.

50: It was a kind of accident. Notoàn thân was really khổng lồ blame for it.

A. It was a kind of accident for which nobody toàn thân was really lớn blame.

B. It was a kind of accident for which nobody toàn thân was really lớn blame for .

C. It was a kind of accident for whom was really to lớn blame it.

D. It was a kind of accident for which notoàn thân was really to lớn blame it.

ĐÁP ÁN

1 - B 2 - A 3 - B 4 - D 5 - C
6 - B 7 - C 8 - D 9 - B 10 - D
11 - A 12 - C 13 - D 14 - C 15 - C
16 - D 17 - A 18 - C 19 - A trăng tròn - D
21 - B 22 - B 23 - D 24 - B 25 - D
26 - A 27 - C 28 - D 29 - A 30 - B
31 - B 32 - D 33 - D 34 - D 35 - D
36 - B 37 - D 38 - A 39 - B 40 - C
41 - D 42 - C 43 - B 44 - A 45 - A
46 - A 47 - D 48 - A 49 - A 50 - A

Trên đây là Đề thi giờ đồng hồ Anh giữa học kì 2 lớp 11 gồm đáp án. Mời thầy cô đọc thêm những tư liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm không giống như: Để học giỏi Tiếng Anh lớp 11, các bài luyện tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến đường, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học tập kì 2 lớp 11,... được update tiếp tục trên Tìm Đáp Án.