Đề Thi Giữa Kỳ 2 Tiếng Anh Lớp 6

Nhanh khô tay, cài miễn phí bộ đề thi hay! neftekumsk.com xin trình làng mang lại chúng ta học viên cùng quý thầy cô cỗ 8 đề thi với đáp án thân học tập kỳ 2 môn giờ đồng hồ Anh lớp 6. Đây là cỗ đề thi hay cơ mà chúng tôi sẽ tinh lọc kỹ lưỡng từng đề thi, khối hệ thống cụ thể lại phần ngôn từ, bgiết hại công tác học của chúng ta. Mời các bạn mua về để ôn tập, chuẩn bị mang đến kì thi học kì 2 tới đây.

Bạn đang xem: Đề thi giữa kỳ 2 tiếng anh lớp 6


Đề cương ôn thi thân kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2022

Lưu ý: Nếu không tìm thấy nút ít Tải về bài viết này, bạn phấn kích kéo xuống cuối bài viết để tải về.

Bộ đề thi tiếng Anh lớp 6 giữa học kì 2 sách mới

Bộ đề thi giữa học kì 2 lớp 6 môn giờ đồng hồ Anh có lời giải năm 2021 - 2022 bao gồm những dạng bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 6 mới khác biệt được neftekumsk.com đăng mua với ước muốn giúp những em học viên lớp 6 nâng cao đa số kĩ năng giờ Anh cơ bạn dạng.

Cliông chồng vào từng đường link & tải về tài liệu:

1. Bộ giờ đồng hồ Anh lớp 6 Kết nối tri thức

Đề thi giờ Anh lớp 6 giữa học kì 2 Kết nối tri thức số 3

Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 thân học tập kì 2 Kết nối trí thức số 2

Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 giữa học kì 2 Kết nối tri thức

5 Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 thân học tập kì 2 Global Success

Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 giữa học kì 2 Global Success

Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 giữa học tập kì 2 Global Success số 2


Đề thi giờ Anh lớp 6 giữa học kì 2 Global Success số 3

Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 thân học tập kì 2 Global Success số 4

Đề thi giờ Anh lớp 6 giữa học tập kì 2 Global Success số 5

2. Sở tiếng Anh lớp 6 i-Learn Smart World

Đề thi giờ Anh lớp 6 thân học kì 2 i-Learn Smart World số 7

Đề thi tiếng Anh lớp 6 thân học tập kì 2 i-Learn Smart World số 6

Bộ đề thi tiếng Anh lớp 6 giữa học tập kì 2 i-Learn Smart World

Đề thi tiếng Anh lớp 6 giữa học tập kì 2 i-Learn Smart World

Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 giữa học tập kì 2 i-Learn Smart World số 2

Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 thân học kì 2 i-Learn Smart World số 3

Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 giữa học tập kì 2 i-Learn Smart World số 4

Đề thi tiếng Anh lớp 6 thân học kì 2 i-Learn Smart World số 5

3. Bộ tiếng Anh lớp 6 Chân ttránh sáng tạo

Đề thi giờ Anh lớp 6 giữa học kì 2 Friends plus

Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 thân học tập kì 2 Friends plus số 2

I. Đề thi giờ đồng hồ Anh giữa kì 2 lớp 6 tất cả giải đáp - Đề số 1

Choose the word which has the underlined part pronounced differently from that of the others.

1. A. thiết kế B. swim C. behind D. find

2. A. weather B. feather C. brother D. author

3. A. near B. clear C. learn D. career

4. A. match B. square C. badminton D. grandfather


Choose the best answer khổng lồ complete each sentence. 

1. ________ eat too much salt. It’s not good for you.

A. Do B. Please C. Don’t D. Can’t

2. As it doesn’t snow in Viet Nam, we cannot ________ skiing.

A. play B. vị C. make D. go

3. “ I’ve sầu just received a present from my mother.” - “ ………………………!”

A. Really B. Thank you C. Congratulations D. Well

4. Many girls và women ________ aerobics to keep fit.

A. play B. went C. do D. go

5. ________ the programme is late, we will wait to watch it.

A. Because B. Although C. When D. So

6.This is the________building in the town .

A. beautifully B. most beautiful C. more beautiful D. beautifulest

Give sầu correct form of the verbs in the brackets lớn complete the following sentences.

1. Ba (not/ do) ______ his homework last night.

2. You (watch) ______ the football match on TV last night?

3. Peter never (see) ______ a giraffe.

Read the postcard & choose the word from the box that best fits the blank space.

visited - but - weather - delicious

Hi Alice,

Ha Noi is a great city. The (1) ………… is fine. It’s sunny all the time. The food is cheap & (2) ………… The people here are friendly & hospitable. The hotel where we’re staying is small (3) ………… comfortable. Yesterday we (4) …………. the Temple of Literature, Sword Lake & the Art museum. I have sầu eaten Banh Tom today. I love sầu it! Tomorrow we are going khổng lồ Ngoc Son Temple and Dong Xuan market.

Wish you were here!

Your friend,

Mark

ĐÁPhường. ÁN

Choose the word which has the underlined part pronounced differently from that of the others.


1 - B; 2 - D; 3 - C; 4 - D;

Choose the best answer to complete each sentence.

1 - C; 2 - D; 3 - C;4 - C; 5 - B; 6 - B;

Give sầu correct size of the verbs in the brackets khổng lồ complete the following sentences.

1. Ba (not/ do) ___didn"t do___ his homework last night.

2. You (watch) ___Did you watch___ the football match on TV last night?

3. Peter never (see) __has never seen____ a giraffe.

Read the postcard và choose the word from the box that best fits the blank space.

1 - weather; 2 - delicious; 3 - but; 4 - visited

II. Đề chất vấn giờ đồng hồ Anh lớp 6 thân kì 2 lịch trình bắt đầu gồm câu trả lời - Đề số 2

I. Circle the word of which the underlined part is pronounced differently from the others. (1pt)

1. A. openB. flowerC. closeD. nose
2. A. tablesB. watchesC. matchesD. houses
3. A. appleB. mapC. manD. water
4. A. betweenB. behindC. nextD. me

II. Choose the correct answer for each sentence. (2pts)

1. What ............................. is her hair?

A. color

B. number

C. length

D. name

2. I"d lượt thích some rice I"m ...............................

A. thirsty

B. thin

C. hungry

D. full

3. ............................... sports vì you play?

A. Which

B. What

C. How

D. Who

4. He ..............................very tired & thirsty.

A. feel

B. lớn feel

C. feeling

D. feels

5. She ............................. her motorbike at the moment.

A. ride

B. rides

C. is riding

D. are riding

6. What is there ............................. lunch?

A . to

B. for

C. in

D. at

7 ................................. rice does his father want?

A. How many

B. How much

C. What

D. Which

8. What would you ..................................?

A. want

B. need

C. do

D. like

III. Give sầu the correct size of the verbs in brackets. (1pt)

1. He (feel) ................................. hot và thirsty. He would lượt thích some cold water.

2. Look! She (play) ................................... football.

3. They (not ride) ................................... a bicycle to lớn school every day. They walk.


4. Lan is hungry. She would like (eat) ................................ some noodles.

IV. Match the column A with column B. (2pts)

A

B

Answer

1. a bottle of

2. a packet of

3. a bar of

4. a kilo of

a. cooking oil

b. rice

c. tea

d. soap

1. …….

2. …….

3. …….

4. …….

V. Read the text then answer the questions. (2pts)

Lan has three meals a day: breakfast, lunch và dinner. She usually has breakfast at home page. She has bread, eggs and milk for breakfast. At school, Lan & her friends have sầu lunch at half past eleven. They often have sầu fish or meat and vegetables for lunch. Lan has dinner with her parents at home at seven o"clochồng. They often have meat, fish or chicken & vegetables for dinner. After dinner, they eat some fruit & drink tea. Lan likes dinner because it is a big và happy meal of the day.

1. How many meals does Lan have sầu a day?

->.................................................................................................................................................

2. Do Lan and her friends have lunch at home?

->.................................................................................................................................................

3. Who does Lan have dinner with?

->.................................................................................................................................................

4. Why does she like dinner?

->.................................................................................................................................................

VI. Rearrange the words to make correct sentences. (2pts)

1. doing/ I/ in/ the library/ am/ homework/ my/.

->................................................................................................................................................

2. you/ what time/ go/ school/ do/ to/?

->................................................................................................................................................

3. in/ my father/ often/ the evening/ watches/ television/.

->................................................................................................................................................

4. Ba và his mother/ in/ Are/ living room/ the/?

->................................................................................................................................................

ĐÁPhường ÁN

I. Circle the word of which the underlined sound is pronounced differently from the others (1pt) 0.25pts/ a correct answer.


1. B; 2. A; 3. D; 4. C;

II. Choose the correct answer for each sentence. (2pts) 0.25pt/ a correct answer.

1. A; 2. C; 3. A; 4. D;

5. C; 6. B; 7. B; 8. D;

III. Give the correct khung of the verbs in brackets. (1 pt) 0.25pt/ a correct answer.

1. feels ; 3. don"t ride;

2. is playing; 4. to eat;

IV. Match the column A with column B. (2pts) 0.5pt/ a correct answer.

1. a; 2. c; 3. d; 4. b;

V. Read the text then answer the questions: (2pts) 0.5pts/a correct answer.

1. (Lan) She has three meals a day.

2. No, they don"t.

3. (Lan) She has dinner with her parents.

4. Because it is a big và happy meal of the day.

VI. Rearrange the words to lớn make correct sentences (2pts) 0.5 pt/ a correct answer.

1. I am doing my homework in the library.

2. What time bởi vì you go to school?

3. My father often watches television in the evening.

4. Are Ba và his mother in the living room?

III. Đề thi tiếng Anh lớp 6 thân học tập kì 2 bao gồm câu trả lời - Đề số 3

I. Listening: (2.5 pt)

Listen and choose the best answer for each of the following questions:

1. Where does the young girl want lớn go with her father?

A. to lớn the park

B. lớn the movies

C. khổng lồ the swimming pool

2. Who are they going with?

A. the girl"s mother

B. the girl"s best friend

C. the girl"s older brother

3. Based on the conversation, what time will they most likely leave?

A. 9:30 AM

B. 12:45 PM

C. 2:00 PM

4. What does the girl want to lớn bởi vì later?

A. She wants lớn walk khổng lồ the ice cream store.

B. She wants to lớn swim at the park.

C. She wants lớn go down to the beach.

5. What does the father suggest they bởi at the over of the day?

A. go lớn a restaurant

B. watch a fireworks display

C. play a board game

II. Reading: (2.5 pt)

Read the passage then decide the statements true or false:

Quang is a gymnast. He is tall & thin. He has short blaông xã hair. His eyes are brown. He has a round face và thin lips. Quang is having dinner at the moment. He is eating fish. He often has fish, meat và vegetables for dinner. After dinner he eats bananas. Then he drinks orange juice. He feels full after dinner.

................1. Quang is a student.

................2. Quang is short và big.

................3. He has short hair.

................4. His hair is White.

................5. He has brown eyes.

................6. Quang"s face is round & his lips are full.

................7. Quang is having a bath at the moment.

................8. He is eating vegetables.

Xem thêm: Định Nghĩa Của Subdistrict Là Gì, Sub District Là Gì

................9. He often has dinner with fish, meat và vegetables.

...............10. Quang feels hungry after dinner.

III. Language focus: (2.5 pt)

Match a question in column A with an answer in column B:

AB

1. What"s the weather like in the spring?

2. What weather bởi vì you like?

3. What vày you vì when it"s cold?

4. How often vì chưng you play volleyball?

5. When vày you often go swimming?

6. Where bởi vì you go fishing?

7. Who vì you usually play badminton with?

8. What are you doing?

9. How vị you go khổng lồ school?

10. Which sport do you play?

a. I play it once a week.

b. I usually play with my sister.

c. It"s warm.

d. I play soccer.

e. I often play basketball when it"s cold.

f. I often go swimming on the weekends.

g. I like cool weather.

h. I go fishing in the river near my house.

i. I"m jogging.

j. I walk.

1- 2- 3- 4- 5-

6- 7- 8- 9- 10-

IV. Writing: (2.5 pt)

Write the activities you vì chưng in four seasons.


In the spring, I often.........................................................

ĐÁP.. ÁN

I. Listening: (2.5 pt)

1. B; 2. A; 3. C; 4. C; 5. A;

II. Reading: (2.5 pt)

Read the passage then decide the statements true or false:

1. F; 2. F; 3. T; 4. F; 5. T;

6. F; 7. F; 8. F; 9. T; 10. F;

III. Language focus: (2.5 pt)

Match a question in column A with an answer in column B:

1. c; 2. g; 3. e; 4. a; 5. f;

6. h; 7. b ; 8. i ; 9. j; 10. d;

IV. Writing: (2.5 pt)

IV. Đề thi giữa kỳ 2 lớp 6 môn giờ đồng hồ Anh lớp 6 bao gồm đáp án - Đề số 4

A. LISTENING

Listen và decide whether the following statements are True (T) or False (F). (2.0 pts)

1. I often go swimming in winter. F

2. It’s very cool in winter.

3. He goes sailing when it’s cool.

4. It’s warm and cloudy in June in Ho Chi Minc City.

5. We often go skiing in winter.

B. VOCABULARY + GRAMMAR + LANGUAGE FUNCTION

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently. (0.5 pt)

1. A. play

B. fall

C. game

D. always

2. A. big

B. time

C. fine

D. light

3. A. volleyball

B. basketball

C. never

D. packet

4. A. favorite

B. lemonade

C. potato

D. soda

5. A. ear

B. head

C. heavy

D. bread

II. Choose the best option marked A, B, C or D to lớn complete each sentence. (1.5pt)

1. What is Lan doing now? – She ________ aerobics.

A. is doing

B. are doing

C. does

D. do

2. I’d lượt thích _________ hãng apple, _________ orange & _________ bananas, please!

A. a – a – some

B. an – an – some

C. an – an – a

D. a – a – an

3. I want a _________ of chocolates.

A. can

B. bottle

C. box

D. tube

4. Minch likes _________.

A. weather warm

B. warm weather

C. warm

D. hot

5. What’s the _________ lượt thích in the summer?

A. sun

B.hot

C. weather

D. season

6. How __________ vì chưng you play badminton? – Three times a week.

A. much

B. many

C. long

D. often

III. Match a question in column A to a suitable answer in column B. (1 pt)

A

B

1. How often does Minh play soccer?

2. Would you like some noodle?

3. What do you vì in your không tính tiền time?

4. Which sports does Nam play?

A. He plays soccer

B. I listen to music.

C. He plays soccer twice a week.

D. No, thanks. I’m not hungry.

C. READING

I. Read the following passage and choose the best answer marked A, B, C or D for each question. (1 pt)

Mr Lam lives in the country. He gets up early, at about five thirty. He starts his work at half past six o’cloông chồng. His big meal of the day is lunch at twelve sầu o’clock. He often has meat, potatoes, vegetables & chicken for lunch. At five sầu o’cloông chồng, he finishes his work và plays sports. He plays basketball with his friends three times a week. He often has a cup of coffee in his free time. On the weekover, he sometimes goes walking in the mountains.

1. Where does Mr Lam live?

A. in the city

B. in the country

C. in an apartment

D. in a small town

2. What is his big meal of the day?

A. breakfast

B. lunch

C. dinner

D. evening

3. How often does he play basketball?

A. once a week

B. twice a week

C. three times a week

D. four times a week

4. What does he vị in his không tính tiền time?

A. He plays soccer

B. He watches TV

C. He goes walking

D. He has a cup of coffee

II. Read the passage carefully then answer the questions below. (1.5 pts)

There are four seasons in a year in my country. They are spring, summer, fall & winter. In the spring, the weather is usually warm. Sometimes it’s cold but not very cold. There are many flowers in the spring. After spring, it is the summer. In the summer, the days are long and the nights are short. I often go fishing in the summer. Fall is a nice season. The weather is often cool. In the winter, it’s usually very cold. I always wear warm clothes in the winter.

Questions:

1. How many seasons are there in a year in your country?

2. What do you often do in the summer?

3. Do you wear warm clothes in the winter?

D. WRITING

I. Complete the second sentence so that it has a similar meaning lớn the first one.(1.5 pts)

1. When it’s cool, Lan plays table tennis.

⇒ Lan ______________________________________ .

2. I like chiken.

⇒ My ____________________________________ .

3. Her hair is long, it is blaông chồng.

⇒ She has ________________________________ .

II. Rearrange the jumbled words to make meaningful sentences. (1pt)

1. I / often / jogging / in / don’t / go / evening / the /.


⇒ __________________________________________ .

2. at / 7 o’cloông xã / Ba / has / breakfast / morning / every /.

⇒ __________________________________________.

ĐÁPhường. ÁN

A. LISTENING: (Tỉ lệ 20%)

Listen & decide whether the following statements are True (T) or False (F). (4 items x 0.5 = 2.0 pts)

2. F; 3. F; 4. T; 5. T

B. VOCABULARY + GRAMMAR + LANGUAGE FUNCTION (Tỉ lệ 30%)

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently. (5 items x 0.1 = 0.5 pt)

1. B; 2. A; 3. C; 4. D; 5. A

II. Choose the best option marked A, B, C or D lớn complete each sentence. (6 items x 0.25 = 1.5 pts)

1. A; 2. B; 3. C; 4. B; 5. C; 6. D

III. Match a question in column A khổng lồ a suitable answer in column B. (4 items x 0.25 = 1.0 pt)

1. C; 2. D; 3. B; 4. A

C. READING (Tỉ lệ 25%)

I. Read the following passage and choose the best answer marked A, B, C or D for each question. (4 items x 0.25 = 1.0 pt)

1. B; 2. B; 3. C; 4. D

II. Read the passage carefully then answer the questions below. (3 items x 0.5 = 1.5 pts)

1. There are four seasons (in a year in my country).

2. I often go fishing (in the summer).

3. Yes, I vì chưng.

D. WRITING (Tỉ lệ 25%)

I. Complete the second sentence so that it has a similar meaning khổng lồ the first one. (3 items x 0,5 = 1.5 pts)

1. Lan plays table tennis when it’s cool.

2. My favorite food is chicken.

3. She has long blachồng hair.

II. Rearrange the jumbled words to make meaningful sentences. (2 items x 0.5 = 1.0 pt)

1. I don’t often go jogging in the evening.

2. Ba has breakfast at 7 o’clochồng every morning.

or: Every morning, Ba has breakfast at 7 o’cloông chồng.

V. Đề thi giữa kỳ 2 tiếng Anh lớp 6 gồm đáp án - Đề số 5

A. PHONETICS

Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest. (1.0pt)

1. A. washes

B. beaches

C. watches

D. goes

2. A. breakfast

B. bread

C. tea

D. head

3. A. cook

B. country

C. city

D. vacation

4. A. rice

B. fine

C. drive

D. capital

B. GRAMMAR – VOCABULARY – LANGUAGE FUNCTIONS

I. Choose the word or phrase marked A, B, C or D that best fits the blank space in each sentence. (2.5pts)

1. ___________ color are her eyes?

A. How

B. Which

C. What

D. Where

2. How bởi vì you feel? – I feel _____________.

A. black

B. green

C. tall

D. tired

3. How ___________ oranges does she want?

A. much

B. many

C. far

D. often

4. How ___________ are two cakes? – They’re 10.000 dong.

A. many

B. heavy

C. much

D. tall

5. Would you lượt thích some rice and chicken? – No, thanks. We are ___________.

A. strong

B. full

C. thirsty

D. hungry

6. There aren’t ___________ people in the room.

A. some

B. any

C. a D.

A & B are correct

7. We are hungry. We would like some ___________.

A. orange juice

B. bread

C. soda

D. water

8. Do you help your parents ___________ the housework?

A. with

B. about

C. for

D. at

9. She ___________ table tennis now.

A. plays

B. playing

C. is playing

D. is going to lớn play

10. There are ten fingers in two hands và also ten ___________ in two feet.

A. knees

B. legs

C. teeth

D. toes

II. Match each question in column A with its suitable answer in B (1.5pts)

A

B

1. How often does she go khổng lồ the zoo?

2. What is the weather lượt thích in the winter?

3. What does she vì in her không tính tiền time?

4. What is she going lớn vì chưng this afternoon?

5. Which sports does she play?

6. What is there khổng lồ drink?

A. She does aerobics.

B. She reads books.

C. There is some hãng apple juice.

D. It’s often cold.

E. She is going swimming.

F. She often does.

G. She goes there by bus.

C. READING

Read the passage, then answer the questions below (2.5pts)

I’m Manh. I’m a student at Ly Tu Trong Secondary School. There are four seasons in a year. I like the fall best because it is the season of fruits & the weather is not cold or hot. It’s cool. I lượt thích cool weather. The sky is always xanh & very high. I usually go jogging in the morning & fly kites in the afternoon. The weather is very nice & I never feel tired.

Questions:

What is his name?Which school does he go to?Why does Manh lượt thích the fall best?What is the sky lượt thích in the fall?Does he usually go jogging in the morning?

D. WRITING

Use the words or phrases given below khổng lồ complete a passage about Miss Hoa. An example (0) is done for you. (2.5pts)

Miss Hoa / my teacher.

=> Miss Hoa is my teacher.

She / twenty-six years old.She / very beautiful.She / oval face / round eyes/ full lips / long blachồng hair / small nose.Her favorite sports / badmintonand aerobics.She/ lượt thích / fish / orange juice.

ĐÁPhường ÁN

Questions

Answer keys

A. Phonetics

(1.0 pt)

Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest.

1. D 2. C 3. C 4. D

B. Grammar -Vocabulary- Language functions

(4.0 pts)

I. Choose the word or phrase marked A, B, C or D that best fits the blank space in each sentence. (2.5pts)

1. C 2. D 3. B 4. C 5. B

6. B 7. B 8. A 9. C 10. D

II. Match each question in column A with its suitable answer in B (1.5pts)

1. F 2. D 3. B 4. E 5. A 6. C

C. Reading

(2.5 pts)

Read the passage, then answer the questions below. (2.5pts)

1. His name/ He’s Manh. (0.5) OR: Manh (0.25)

2. He goes to Ly Tu Trong Secondary School. (0.5)

OR: Ly Tu Trong Secondary School. (0.25)

3. (Manh/He likes the fall best) because it is the season of fruits and the weather is not cold or hot. It’s cool. (0.5)

OR: (Manh/He likes the fall best) because it is the season of fruits & the weather is cool. (0.5)

OR: (Manh/He likes the fall best) because it is the season of fruits và the weather is not cold or hot. (0.5)

4. The sky/ It is always xanh and very high. (0.5)

OR: Blue và very high. (0.25)

5. Yes, he does. (0.5) OR: Yes (0.25)

- a correct full answer = maximum point = 0.5

- a full answer with incorrect grammar & correct information = a correct short answer = 0.25.

D. Writing

(2.5 pts)

Use the words or phrases given below to lớn complete a passage about Miss Hoa. An example (0) is done for you. (2.5pts)

1. She is twenty-six years old. (0.5)

2. She is very beautiful. (0.5)

3. She has an oval face, (0.25) round eyes, full lips, long blaông xã hair và a small nose. (0.25)

b52 club - Cổng game bài bom tấn năm 2022 | game bài đổi thưởng số 1 việt nam doithuong88 số 1 việt nam doithuong88 | win79 - Tải game nhận ngay 79k