De Thi Nói Tiếng Anh Lớp 7 Học Kì 2 Năm 2021

*
Thỏng viện Lớp 1 Lớp 1 Lớp 2 Lớp 2 Lớp 3 Lớp 3 Lớp 4 Lớp 4 Lớp 5 Lớp 5 Lớp 6 Lớp 6 Lớp 7 Lớp 7 Lớp 8 Lớp 8 Lớp 9 Lớp 9 Lớp 10 Lớp 10 Lớp 11 Lớp 11 Lớp 12 Lớp 12 Lời bài bác hát Lời bài bác hát Tuyển sinc Đại học tập, Cao đẳng Tuyển sinc Đại học, Cao đẳng

Đề thi Tiếng Anh lớp 7 Học kì 2 bao gồm lời giải (5 đề)


Tải xuống 24 1.645 đôi mươi

Tài liệu Sở đề thi Tiếng Anh lớp 7 Học kì 2 có đáp án năm học tập 2021 - 2022 có 5đề thi tổng hòa hợp từ đề thi môn Tiếng Anh 7 của những ngôi trường trung học phổ thông trên toàn quốc đã có biên soạn đáp án cụ thể góp học sinh ôn luyện để đạt điểm cao vào bài xích thi Học kì 2 Tiếng Anh lớp 7. Mời các bạn thuộc đón xem:


Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh lớp 7 gồm lời giải (5 đề) - Đề 1

Phòng Giáo dục cùng Đào tạo thành .....

Bạn đang xem: De thi nói tiếng anh lớp 7 học kì 2 năm 2021

Đề thi Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề số 1)

I. Choose the best answer( A, B, C or D ) to lớn complete these sentences.

1. Most teenagers are ..................... detective stories.

A. interested about B. fond of

C. excited on D. go on

2. Tan: It’s hot in here. - Lan: Ok. I ..................... on the air conditioner.

A. turned B. lớn turn

C. turning D. will turn

3. His mother won’t be at trang chủ tomorrow. ..................... .

A. Neither won’t he. B. Either will he.

C. He won’t either. D. He won’t.

4. Peter: How ..................... is your daughter?

→ Sue: Only 50 kilos. She’s a bit underweight.

A. pounds B. heavy

C. weight D. tall

5. Excuse me! Is there a bus stop ..................... here?

A. at B. near

C. from D. with

6. The doctor examined hyên ổn và ..................... his temperature.

A. took B. made

C. did D. take

7. Her mother works ..................... hours than her father does.

A. a few B. less

C. much D. more

8. ..................... cards is one of Barry’s hobbies.

A. Collects B. Collected

C. Collecting D. Collector

9. My grandfather doesn’t like living in the city. The noise ................... hyên awake at night.

A. takes B. keeps

C. gives D. does

10. Can you teach me ..................... “thank you” in Chinese?

A. how khổng lồ say B. how say

C. saying D. khổng lồ say

11. Liz: ..................... should I go to lớn the dentist?

→ Daisy: Twice a year.

A. How long B. When

C. How often D. How far

12. Mary: ..................... going swimming?

→ Clark: That would be great.

A. Shall we B. How about

C. Let’s D. Shall you

13. I prefer swimming in the sea ..................... the pool.

A. at B. on

C. in D. to

14. Mark: When did he move sầu here?

→Twin: He ..................... in 2004.

A. moving B. moved

C. lớn move sầu D. moves

* Circle the wrong use of words

15.Nobody(A)likehim(B)becausehe(C)alwayslooks(D)untidied.

16.In the(A)afternoon, the(B)chickensproduce(C)lesseggs(D)thanin the morning.

17. Lan: ................ does Nga always get good marks?

→ Hoa: Because she studies hard.

A. What B. When

C. How D. Why

18. Jacques Cousteau is the ..................... of the deep – sea diving vessel.

A. invent B. inventor

C. invention D. invents

19. We ought ..................... carefully.

A. to lớn drive B. drive

C. driving D. drives

đôi mươi. He plays soccer very ..................... .

A. good B. skillful

C. well D. skill

II. Arrange these words to lớn make meaningful sentences.

1.What / did / you / lunch / eat & drink / for / yesterday/ ?

………………………………………………………………………………………

2.programs / What / TV / want / bởi / to lớn / you / see / ?

………………………………………………………………………………………

3.you / Would / lớn / the movie / this week / like / go / to?

………………………………………………………………………………………

4.ought / I / finish / lớn / this question / Math tomorrow / for

………………………………………………………………………………………

III. Match the questions và the answers.

1.What’s his full name?

a.He goes to Quang Trung School.

2.What is his age?

b.He’s 40 kilos.

3.Which school does he go to?

c.He’s 14 .

4.Where does he live?

d.Nguyen Van Hung.

5.What’s his weight?

e.He’s 1.50 meters tall.

Xem thêm: Các Cuộc Thi Vẽ Tranh Năm 2020, Hội Thi Vẽ Tranh Năm 2020

6.How tall is he?

f.12 Tran Phu Street.

IV. Read the dialogue then answer the questions.

Ba:Do you watch TV, Nga?

Nga:Not often. There aren’t many good programs for teenagers.

Ba:What kind of programs bởi vì you like?

Nga:I lượt thích to watch programs about teenagers in other countries. I want to lớn know what they vày, what they wear, what music they like.....

Ba:There are some programs for young people.

Nga:But older people make them. They don’t know what we lượt thích.

Ba:I lượt thích sports shows, cartoons và movies.

Nga:I don’t really lượt thích watching sports – I prefer taking part in them. And most of the movies on TV are very old.

Ba:There are plenty of music programs.

Nga:Yes, there are. But they don’t play the kind of music I lượt thích.

Ba:What are you going khổng lồ vị this evening?

Nga:Well, I am not going to watch TV. I’m going lớn listen to lớn the radio and maybe read a book.

1.Does Nga watch TV a lot ?

………………………………………………………………………………………

2.What does Ba lượt thích to lớn watch on TV?

………………………………………………………………………………………

3.What does Nga lượt thích khổng lồ watch on TV?

………………………………………………………………………………………

4.Why doesn’t Nga lượt thích music programs on TV?

………………………………………………………………………………………

5.What is Nga going khổng lồ bởi this evening?

………………………………………………………………………………………

V. Read then complete the passage with given words.

Moderation eat healthy guidelines variety

What does a “ balanced diet ” mean? It means you eat a ...................... (1) of foods without eating too much anything. ...................... (2) is very important. Eat the food you enjoy, but don’t have sầu too much. This will help you stay fit và ...................... (3). Don’t forget about exercise either! We all need exercise. Follow these ...................... (4) & enjoy the food you ...................... (5) – that is the key to lớn a healthy lifestyle.

*

Đáp án & Thang điểm

I. Choose the best answer( A, B, C or D ) khổng lồ complete these sentences.

1. B

2. D

2. D

2. D

5. B

6. A

7. D

8. C

9. B

10. A

11. C

12. B

13. D

14. B

15. A

16. C

17. D

18. B

19. A

trăng tròn. C

II. Arrange these words lớn make meaningful sentences.

1.What did you eat and drink for lunch yesterday ?

2.What TV programs vày you want to see ?

3.Would you like lớn go lớn the movie this week ?

4.I ought to lớn finish this question for Math tomorrow .

III. Match the questions and the answers.

1 - d

2 - c

3 - a

4 - f

5 - b

6 – e

IV. Read the dialogue then answer the questions.

1.No, she doesn’t.

2.He likes sports shows, cartoons và movies.

3.She likes to lớn watch programs about teenagers in other countries. She want to lớn know what they bởi vì, what they wear, what music they lượt thích....

4.Because they don’t play the kind of music she likes.

5.She is going to listen lớn the radio and maybe read a book.

V. Read then complete the passage with given words.

1.variety

2.moderation

3.healthy

4.guidelines

5.eat

…………………………………………………