ĐỀ THI TIẾNG ANH LỚP 11 HỌC KÌ 1

Trong nội dung bài viết này, KISS English đã share đến chúng ta bộ đề thi tiếng Anh lớp 11 học tập kì 1. Hãy theo dõi và quan sát nhé.

Bạn đang xem: Đề thi tiếng anh lớp 11 học kì 1

Xem ngay phương pháp học tập từ bỏ vựng rất tốc với ghi nhớ thọ trên phía trên nhé: 


Video hướng dẫn học từ bỏ vựng rất tốc với ghi nhớ lâu | Ms Thuỷ KISS English

Để sẵn sàng thật tốt cho các bài xích thi cuối kì môn tiếng Anh, chúng ta cần phải tổng đúng theo lại kỹ năng và kiến thức tương tự như luyện tập thiệt các nhằm ghi ghi nhớ. Trong bài viết này, KISS English sẽ chia sẻ đến chúng ta cỗ đề thi tiếng anh lớp 11 học kì 1. 


Đề Thi Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 1 Trắc Nghiệm

*
Đề Thi Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 1 Trắc Nghiệm

​​I. Choose a word in each line that has the underlined part pronounced differently from the rest:1. A. agree B. arrange C. area D. award2.A. changeable B. chemistry C. champion D. church3. A. usually B. unhealthy C. usefulness D. university4. A. whole B. whale C. water D. window

II. Choose a word in each line that has the different bao tay pattern.5. A. floppy B. idol C. cốt tông D. decide6. A. extremely B. excited C. personal D. imagine7. A. sneaky B. notice C. open D. around8. A. birthday B. reply C. schoolbag D. money

III. Choose the best answer to lớn fill in each gap to complete the sentences.

9. Those ladies often go to lớn pagoda lớn pray _______ happiness & luông xã.

A. for B. lớn C. on D. into

10. Of the three sisters, Mary is the most beautiful ________ .

A. someone B. anyone C. everyone D. one

11. The whole family usually try to lớn get-together at Christmas.


A. liên hệ B. gather C. relate D.communicate

12. Tet is a ________ occasiom for all members of famillies khổng lồ gather.

A. special B. specially C. specialize D. specializing

13. -A: Would you lượt thích some more tea?

-B:_____________________

A. Yes, thanks B. No, please.

C. Yes, please D. You are welcome

14. Would you mind__________for a moment ?


A. waits B. waiting C. khổng lồ wait D. wait

15. John ____________ helping hyên ổn carrying the package

A. thanked me for B. asked me to

C. told me to lớn thank D. said thank you me

16. John suggested ____________khổng lồ the new branch in Vietnam

A. appointing B. khổng lồ appoint

C. being appointed D. to lớn be appointed

17. ___________ is the day when people celebrate the largest full moon in the year

A. Thanksgiving B. Valentine’s Day

C.Mid-Autumn Festival D.Tet holiday

18__________out of the window, he saw the cát climbing over the fence.

A. Look B. Being looked C. Looking D. To look

19. They volunteer lớn work in remote or_______areas to lớn provide education for children.

A. mountain B. mountainous C. high D. low

trăng tròn. _______in some developing countries may be the cause of poverty and hunger.

A.Modernization B.Literacy

C.Pollution D.Overpopulation

21. They …. on the street when it rained

A. was walking B. walked C. walks D. were walking

22. What would you lượt thích khổng lồ drink? – __________

A. Thank you B. Coffee, please

C. Yes, please D. No, I don’t

23. How many _______ are there in the competition?

A. participates B. participants C. participations D. participating

24. I would like to lớn take part in the competitions lượt thích these?

A. contests B. rivals C. participation D. races

25. My brother suggested _________ khổng lồ the movies tonight.

A. to go B. going C. go D. goes

26. Your idea is quite different _______ mine.

A. lớn B. with C. about D. from

27. My friends congratulated me _______the final examination.

A. passing B. for passing C. about passing D. on passing

28. The lawn needs mowing again.

A. repairing B. making C. bending D. cutting

29. Banh Chung is made_________ sticky rice, green beans & fatty pork.

A. on B. from C. with D. by

Question 4: There is a mistake in four underlined parts of each sentence. Find the mistake:

30. My brother has (A) always (B) dreamed khổng lồ be (C) a famous (D) film star.

31. The rain (A) prevented us for climbing (B) khổng lồ the (C) top of (D) the mountain

32. If (A) you came to lớn my (B) các buổi tiệc nhỏ yesterday, you would have seen (C) your former (D) frikết thúc.

33. Who suggested (A) come (B) here (C) or the picnic (D)?

34. Could you (A) telling (B) me the (C) way to the post (D) office?

Question 5: Read the following passage then choose the word A,B,C or D that best fits each of the blank spaces.

More and more young people are … (35) … voluntary work abroad. The wild variety of jobs & destinations available is making it an increasingly attractive sầu option for those who have sầu just left school & have sầu a year free before university. Many choose khổng lồ spover these twelve months working in poor countries. There they will earn little … (36) … no money. But they will be doing something useful – & enjoying the experience.

The work may … (37) … of helping the local communities, for example by helping to lớn build new road or provide water supplies khổng lồ isolated rural villages. Other projects may concentrate more on conservation or environmental protection. … (38) … kind of job it is, it is certain to be … (39) … và worthwhile, & an experience that will never be forgotten.

35.A. doing B. making C. taking D. getting

36. A. with B. but C. or D. and

37.A. consist B. include C. contain D. involve

38. A. Any B. What C. However D. Whatever

39. A. challenging B. dangerous C. difficult D. attracted

VI. Read the following passage, then choose the cửa nhà (A, B, C or D)that best answer each of the questions about it:

Every four years people all over the world watch the Olympic Games. It is a time for all kinds of people to lớn unite in peace. Some of them join together khổng lồ compete for gold medals. Millions of other people watch them on television.

Why bởi vì we have the Olympic? How did they begin?

The first Olympic Games were in Greece in 776 B.C. There was only one event. People ran a nice the length of the stadium. The Games lasted one day.

Slowly people added more events. The Games were only for men, & women could not even watch them. Only Greeks competed. They came from all parts of the Greek world. The time of the Games way; a time of peace, and government let everyone travel safely. The winners became national heroes.

The first modem Games were in 1896 in Athens. The Greeks built a new stadium for the competition. Athletes from several countries competed. Then there were Olympics every four years in different cities in Europe và the United States until 1952. After that they were in Melbourne, Tokyo, Mexico City, and Montreal besides in European cities. Each year there were athletes from more nations. The first Winter Olympics were in 1924. The athletes compete in skiing and other winter sports.

40. How often bởi vì people all over the world watch the Olympic Games?

A.every 4 years

B. 4 years

C.2 years

D. every 4 year

41. Where were the cities where the Olympics were held between 1896 and 1952?

A. In European & South American countries.

B. In European countries only.

C. In European countries & the United States.

D. In Japan, nước Australia and North American and European countries

42. How long after the founding of the modern Olympics were the Winter Olympics introduced?

A. trăng tròn years

B. 24 years

C. 28 years

D. 32 years

43. In what city were the 1952 Olympic Games held?

A. New York

B. Melbourne

C. Moscow

D. London

44. Which sport is competed in the Winter Olympic?

A. Running

B. Skiing

C. Horse racing

D. Car racing

VII. Choose the sentence A, B, C or D which is closest meaning lớn the sentence above

45. “I didn’t break the thiết bị di động phone,” Lan said.

A. Lan denied breaking the Smartphone phone.

B. Lan admitted breaking the Smartphone phone.

C. Lan prevented us from breaking the sản phẩm điện thoại phone

D. Lan promised to break the Smartphone phone.

46. “Let me pay for the coffee. I really want.”

A. Jenny told me to pay for the coffee

B. Jenny is asked khổng lồ pay for the coffee

C. Jenny insisted on paying for the coffee

D. Jenny suggested paying for the coffee

47. The bag was heavy, so we could not take it with us.

A. If the bag was not heavy, we would take it with us.

B. Unless the bag had not been heavy, we would have taken it with us.

C. If had the bag not been heavy, we would have sầu taken it with us.

D. Had the bag not been heavy, we would have sầu taken it with us

48. “Why don’t you put a better loông chồng on the door?” said John.

A. John suggested to lớn put a better lock on the door.

B. John asked why not putting a better loông chồng on the door.

C. John suggested putting a better loông xã on the door.

D. John made us put a better loông xã on the door.

49. “ If I were you, I wouldn’t buy that coat,” she said.

A. She said if she were me, she wouldn’t buy that coat

B. She said if I were you, she wouldn’t buy that coat.

C. She said if she were me, I wouldn’t buy that coat

D. She said if she were me, she wouldn’t buy this coat.

50“I’m sorry I have sầu to leave sầu so early,” he said.

A. He apologized for having to lớn leave early.

B. He apologized khổng lồ have sầu to leave sầu early.

C. He apologized that he has khổng lồ leave sầu early.

D. He apologized to have sầu left early.

Đề Thi Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 1 Có Đáp Án

Đề thi

A. PHẦN TRẮC NGHIỆM (24 câu = 6 điểm)

I. Choose one word whose underlined part is pronounced differently (1p).

1. A. mountain B. country C. drought D. hour

2. A. university B. student C. volunteer D. museum

3. A. chance B. chicken C. child D. chemist

4. A. cooks B. laughs C.pens D. hats

II. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions (1p).

1. Mary asked me whether I like her or not. A B C D

2. I spent much money khổng lồ buy shoes yesterday. A B C D

3. She said that she will be here the next week. A B C D

4. We were not inviting lớn their wedding anniversary last week. A B C D

III. Choose from the four options given one best answer khổng lồ complete each sentence. (2.75p).

1. Lan: What vày you think of the General Knowledge Quiz?

Nga:______________________ . It’s an opportunity to lớn test my general knowledge.

A. Yes, that’s right

B. Oh, it’s great

C. It’s not a good idea.

D. Ok, I don’t agree

2. Lan : “I’ve passed my exam.”Mai : “_______________________”

A. Good luông chồng.

Xem thêm: Target Audience Là Gì ? Cách Xác Định Target Audience Mới Nhất 2021

B. That’s a good idea.

C. It’s nice of you khổng lồ say so.

D. Congratulations

3. It is very kind __________ you khổng lồ give sầu me a lift lớn the airport.

A. from B. of C. for D. with

4. They never allow ________ skirts when going to lớn the pagoda.

A. wear B. lớn wear C. khổng lồ be wearing D. wearing

5. John asked me _______ that film the night before.

A. had I seen B. that I saw C. if had I seen D. if I had seen

6. I’ve never fallen in such a(n) _____ situation before.

A. to be embarrassed B. embarrassing C. embarrass D. embarrassed

7. A ________ is a person who represents for someone or a group.

A. representative sầu B. student C. worker D. teacher

8. I remember__________ a dozen of eggs yesterday but I can’t find them now.

A. buy B. bought C. lớn buy D. buying

9. At ______ kết thúc of the competition, the judge announced the results to everyone.

A. a B. the C. ø D. an

10. “______”, Andy suggested.

A. Are you going for a walk? B. Did you go for a walk?

C. Could you go for a walk? D. How about going for a walk?

11. I regret ______ you that you failed the chạy thử.

A. lớn tell B. tell C. telling D. told

IV. Read the passage carefully và then choose the correct answers (1,25p).

Spring School is an informal school. It provides classes khổng lồ disadvantaged children in Ho Chi Minc city. Around 30 street children live & study at the school và about 250 children with special difficulties from District 1 regularly attkết thúc classes.

The Organisation for Educational Development co-operated with Spring School lớn set up English classes in 1998. Dance, theatre, singing and folk music classes were set up a year later. Children from these classes participate in fundraising performances. They raise money to lớn continue their English & performance Arts classes.

Spring School requires volunteers to lớn help organize their fundraising dinner held annually in June. This is an exciting night in which children dance, sing and play music at one of the largest hotels in Ho Chi Minh City. They also need foreign volunteers lớn liên hệ sponsors & help to expvà the school activities. Volunteers are required from February until July khổng lồ help organize these events. It is hope that more schools lượt thích Spring School will soon be found in other cities in Vietnam.

1. What kind of Spring school?

A. a primary school B. a formal school

C. an informal school D. a secondary school

2. When were dance, theatre, singing & folk music classes phối up?

A. In 1997 B. In 2000 C. In 1998 D. In 1999

3. Why bởi vì children take part in fund-raising performances?

A. Because they want to exp& the school.

B. Because they want khổng lồ liên hệ sponsors.

C. Because they need money to lớn continue their English và Arts classes.

D. Because they like nhảy.

4. Where bởi vì children dance, sing and play music?

A. At their School.

B. At one of the largest hotels in Ho Chi Minh City.

C. In Ha Noi.

D. In the theatres.

5. What is the ayên of Spring School?

A. It provides classes to volunteers in Ho Chi Minh City.

B. It provides classes khổng lồ disadvantaged children in Ho Chi Minch City.

C. The alặng of this school is fundraising.

D. The alặng of this school is lớn raise fund.

B. PHẦN TỰ LUẬN (11câu = 4 điểm)

I . Put the verbs into correct forms (1,5p).

1. He did not expect (invite)…………………………………….. to the các buổi tiệc nhỏ.

2. (Fail) ………………………………….twice, he didn’t want lớn try again.

3. They went home page after they (finish) …………………..their work.

4. (you/watch)…………………………….TV last night?

5. The teacher congratulated me on (make) …………………………..such a clear speech.

6. Mr Barron (study) ………………………………………. French since 2007.

II. Rewrite the following sentences as suggested. (2,5p)

1. “What is your hobby?” Hoa asked Nam.

Hoa asked…………………………………………………………

2. I don’t know her phone number, so I can’t hotline her now.

If ………………………………………………………………………………

3. I started working here 3 years ago.

I have …………………………………………………………………………..

4. “I’m terribly sorry I’m late” said Flora.

Flora apologized ……………………………………………………………………………..

5. The safeguard locked all the door. He left the office (perfect participle).

……………………………………………………………….

*
Đề Thi Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 1 Có Đáp Án

Đáp án

A. PHẦN TRẮC NGHIỆM:

I. Choose one word whose underlined part is pronounced differently (1p).

1. B – country

2. C – volunteer

3. D- chemist

4. C – pens

II. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet khổng lồ indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions (1p).

1. C – like-liked

2. C- to lớn buy – buying

3. B- will – would

4. A – inviting – invited

III. Choose from the four options given one best answer lớn complete each sentence. (2.75p).

1. B

2. D

3. B

4. B

5. D

6. B

7. A

8. D

9. B

10. D

11. A

IV. Read the passage carefully và then choose the correct answers( 1,25p).

1. C

2. D

3. C

4. B

5. B

B. PHẦN TỰ LUẬN (11 câu = 4 điểm)

I . Put the verbs inkhổng lồ correct forms (1,5p).

1. To be invited

2. Having failed

3. Had finished

4. Did you watch

5. Making/ having made

6. Has studied/ has been studying.

II. Rewrite the following sentences as suggested. (2,5p)

1. Hoa asked Nam what his hobby was.

2. If I knew her phone number, I could/would Điện thoại tư vấn her now.

3. I have sầu worked/have sầu been working here for 3 years.

4. Flora apologized for being late.

5. Having locked all the door, the safeguard left the office.

Lời Kết

Trên đấy là một vài ba đề thi giờ đồng hồ anh lớp 11 học tập kì 1 mà lại KISS English ý muốn đem đến cho bạn. Hy vọng nội dung bài viết này cân xứng với có ích cùng với các bạn. Chúc các bạn có một trong những buổi học niềm phần khởi với công dụng.

Đọc thêm bài viết về Ms Thuỷ share hành trình để học tập giờ Anh trsinh hoạt nên đối kháng giản:

https://vietnamnet.vn/ceo-kiss-english-chia-se-hanh-trinh-de-hoc-tieng-anh-tro-nen-don-gian-2067636.html