Đề thi tiếng anh lớp 6 vietjack

Lớp 1

Đề thi lớp 1

Lớp 2

Lớp 2 - Kết nối tri thức

Lớp 2 - Chân ttránh sáng sủa tạo

Lớp 2 - Cánh diều

Tài liệu tsi khảo

Lớp 3

Lớp 3 - Kết nối tri thức

Lớp 3 - Chân trời sáng tạo

Lớp 3 - Cánh diều

Tài liệu tmê mẩn khảo

Lớp 4

Sách giáo khoa

Sách/Vlàm việc bài xích tập

Đề thi

Lớp 5

Sách giáo khoa

Sách/Vnghỉ ngơi bài bác tập

Đề thi

Lớp 6

Lớp 6 - Kết nối tri thức

Lớp 6 - Chân ttách sáng tạo

Lớp 6 - Cánh diều

Sách/Vnghỉ ngơi bài bác tập

Đề thi

Chulặng đề và Trắc nghiệm

Lớp 7

Lớp 7 - Kết nối tri thức

Lớp 7 - Chân ttách sáng sủa tạo

Lớp 7 - Cánh diều

Sách/Vnghỉ ngơi bài bác tập

Đề thi

Chuyên ổn đề và Trắc nghiệm

Lớp 8

Sách giáo khoa

Sách/Vlàm việc bài bác tập

Đề thi

Chuim đề & Trắc nghiệm

Lớp 9

Sách giáo khoa

Sách/Vnghỉ ngơi bài bác tập

Đề thi

Chuim đề và Trắc nghiệm

Lớp 10

Lớp 10 - Kết nối tri thức

Lớp 10 - Chân ttách sáng sủa tạo

Lớp 10 - Cánh diều

Sách/Vsống bài xích tập

Đề thi

Chuyên đề & Trắc nghiệm

Lớp 11

Sách giáo khoa

Sách/Vsinh hoạt bài tập

Đề thi

Chulặng đề và Trắc nghiệm

Lớp 12

Sách giáo khoa

Sách/Vngơi nghỉ bài bác tập

Đề thi

Chulặng đề & Trắc nghiệm

IT

Ngữ pháp Tiếng Anh

Lập trình Java

Phát triển web

Lập trình C, C++, Python

Trung tâm dữ liệu


*

Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Học kì 1 có lời giải năm 2022 sách bắt đầu (90 đề) | Kết nối tri thức, Cánh diều, Chân trời sáng tạo

Bộ 90 Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Học kì 1 tinh lọc, gồm đáp án, rất sát đề thi xác nhận bám sát câu chữ chương trình của bố bộ sách new Kết nối tri thức, Cánh diều, Chân ttránh trí tuệ sáng tạo. Hi vọng cỗ đề thi này để giúp bạn ôn luyện & đạt điểm trên cao trong số bài bác thi Tiếng Anh 6.

Bạn đang xem: Đề thi tiếng anh lớp 6 vietjack

Mục lục Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Học kì 1 bao gồm lời giải (90 đề) - sách mới


Phòng giáo dục và đào tạo cùng Đào chế tạo ra ...

Đề thi Học kì 1 - Kết nối tri thức

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 6

Thời gian làm bài: phút

(ko nói thời gian vạc đề)

(Đề số 1)

I. Supply the correct Tense or Form of the Verbs in parentheses.

1.She ……………… in the hospital. (NOT WORK)

2. They ……………… to a new apartment next month? (MOVE)

3. The children are here. They ……………… some models. (MAKE)

4. It’s time ……………… home. (GO)

II. Choose the correct answer. 

1. Boys often play soccer after school, but girls ……………… .

A. aren’t B. aren’t playing C. don’t D. don’t play

2. The bookstore is ……………… of the bakery.


A. the left B. next C. near D. in front

3. Find one odd word

A. better B. smaller C. worker D. hotter

4. On the street, there ……………… a bookstore, a supermarket và a toystore.

A. am B. is C. are D. be

5. I live sầu in a ……………… neighborhood. There are a lot of stores near my house.

A. quite B. quiet C. calm D. noisy

6. Mai’s apartment is ……………… than Nam’s.

A. modern B. moderner C. more modern D. most modern

7. Shh! The baby ……………… .

A. sleep B. sleeps C. is sleeping D. slept

8. It’s dinner time. I‘d better ……………… .

A. go B. khổng lồ go C. going D. am going

9. We are talking to firefighters và checking ……………… different fire trucks.

A. over B. in C. inkhổng lồ D. out


10. Which underlined part is pronounced differently ?

A. coffee B. see C. agree D. free

III. Read and match. 

A

B

1. Shall we go there by bike ?

A. Me, too.

2. Can you help me, please ?

B. Yes, sure.

3. Would you like to lớn play outside ?

C. Sorry, I can’t.

4. I’m so excited.

D. No, let’s walk there.

IV. Read the passage, và decide whether the statements that follow are True or False.

My grandma is my best frikết thúc. She is 68 years old. She lives with our family. She was a maths teacher at a secondary school. She likes getting up early and watering the flowers in our garden. She usually helps me with my homework. In the evening, she tells me interesting stories. She also listens lớn me when I’m sad. I love sầu her a lot.

1. The author’s best friover isn’t young.

2. She helps the author bởi the housework.

3. She teaches maths at a secondary school.

V. Make the questions with the words underlined.

1. My parents are taking me to London this Saturday.

2. They often play soccer after school.

VI. Write the sentences with the cues given

1. Hue / be / busy / than / Da Nang / ?

2. I / vị / gardening / tomorrow.

3. How many / bench / there / in your classroom ?

Đáp án Đề số 1

I. Supply the correct Tense or Form of the Verbs in parentheses.

1 - doesn"t work; 2 - Are they moving;

3 - are making; 4 - to lớn go;

II. Choose the correct answer.

1 - C; 2 - D; 3 - C; 4 - B; 5 - D;

6 - C; 7 - C; 8 - A; 9 - D; 10 - A;

III. Read & match.

1 - D; 2 - B; 3 - C; 4 - A;

IV. Read the passage, và decide whether the statements that follow are True or False.

1 - T; 2 - F; 3 - F;

V. Make the questions with the words underlined.

1 - What are your parents doing this Saturday?

2 - When bởi vì they often play soccer?

VI. Write the sentences with the cues given

1 - Is Hue busier than Da Nang?

2 - I am doing the gardening tomorrow.

Xem thêm: Chữa Đề Thi Tiếng Anh Thpt Quốc Gia 2021 Mã 401, 402, 408, Chữa Đề Thi Đại Học Chính Thức Môn Anh 2021

3 - How many benches are there in your classroom?

Phòng Giáo dục đào tạo cùng Đào tạo nên ...

Đề thi Học kì 1 - Cánh diều

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 6

Thời gian làm cho bài: phút

(không nói thời hạn phát đề)

(Đề số 1)

I. Find the word which has a different sound in the underlined part.

1. A. teachers

B. desks

C. rubbers

D. rulers

2. A. pencil

B. help

C. lesson

D. new

3. A. lamp

B. play

C. stay

D. crazy

4. A. bookshelves

B. computers

C. relatives

D. presents

II. Choose the correct answer.

1. I always…………………………our grandparents good health and a long life.

A. hang

B. decorate

C. wish

D. bring

2. There are many beautiful ……………………………in our garden at Tet. They are really colourful.

A. trees

B. flowers

C. plants

D. balloons

3. This river is …………………………. There is a lot of waste.

A. important

B. interesting

C. noisy

D. polluted

4. ………………………. is the first person visiting your house at Tet.

A. first rooster

B. lucky money

C. rooster

B. apricot blossom

5. I can"t ............... my timetable.

A. finding

B. finds

C. find

D. finded

6. We …………… wash our hands before the meals.

A. should

B. won’t

C. shouldn’t

D. mustn’t

7. Where’s Tuan? He …………… juvì chưng with his friends.

A. is playing

B. is doing

C. play

D. do

8. London is a big city, but Tokyo is …………… than London.

A. the biggest

B. biggest

C. bigger

D. big

9. What …………….. your favourite sport?

A. do

B. does

C. are

D. is

10. He usually …………… in the morning.

A. is jogging

B. jog

C. jogs

D. jogging

III. Rearrange given words khổng lồ make sentences

1. places/ we/ throw/ at/ public/ shouldn’t/trash/./

…………………………………………………………………

2. to/ this/ a/ she/ pagoda/ will/go/ Sunday/./

…………………………………………………………………

3. team/ going/ are/ plant/ trees/ our/ some/to/./

…………………………………………………………………

4. is/ in/ this/ the/ book/ store/ best/ the/./

…………………………………………………………………

5. to/ students/ uniform/ must/ wear/ Vietnam/ in /school/./

…………………………………………………………………

IV. Choose the correct option A, B, C or D for each the gap to complete the passage below.

Ha Long Bay is in Quang Ninch Province. It has many (1) ……….. và caves. The islands are named after things around us. (2) ……….. the cất cánh you can find Rooster & Han Islvà và even Man’s Head Island. You must (3) ………..a boat ride around the islands – it’s essential! Tuan Chau is (4) ……….. islvà in Ha Long Bay. There you can (5) ……….. great Vietnamese seafood. You can watch (6) ……….. dances. You can join exciting (7) ………... Ha Long Bay is Vietnam’s most beautiful (8) ………..wonder.

1. A. rocks B. islands C. isl& D. lakes

2. A. On B. At C. In D. Over

3. A. to take B. taking C. take D. lớn taking

4. A. the biggest B. big C. biggest D. bigger

5. A. khổng lồ enjoy B. enjoy C. enjoying D. enjoyed

6. A. historic B. good C. traditional D. difficult

7. A. activity B. acts C. activities D. actions

8. A. natural B. nature C. local D. international

V. Give sầu the correct size of the verbs

1. Every day she (get) …………..up at 5.00, but today she (get )…………………. up at 6.00

2. The children (walk) ………………………………lớn school now

3. Lan never ( go ) ………………………………camping in winter

4. ……………………..David ( travel )………………………….. lớn Viet phái mạnh by plane now?

ĐÁPhường ÁN

I.

1 - B; 2 - D; 3 - A; 4 - D;

II. 

1 - C; 2 - B; 3 - D; 4 - A; 5 - C;

6 - A; 7 - B; 8 - C; 9 - D; 10 - C;

III.

1 - We shouldn"t throw trash at public places

2 - She will go to a pagodomain authority this Sunday.

3 - Our team are going khổng lồ plant some trees.

4 - This is the best book in the store.

5 - Students must wear unisize lớn school in Vietphái mạnh.

IV. 

1 - B; 2 - C; 3 - C; 4 - A; 

5 - B; 6 - C; 7 - C; 8 - A; 

V. 

1 - gets - gets;

2 - are walking;

3 - goes; 4 - Is... travelling;

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo ra ...

Đề thi Học kì 1 - Chân ttránh sáng sủa tạo

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 6

Thời gian có tác dụng bài: phút

(ko kể thời hạn phạt đề)

(Đề số 1)

I. Circle and Odd one out. 

1. A. bike B. bus C. plane D. photo

2. A. beautiful B. big C. market D. noisy

3. A. train B. post office C. clinic D. supermarket

4. A. mother B. father C. brother D. doctor

II. Give the correct form of verbs in bracket. 

1. They (be) ................... engineers. 

2. She (live) ................... on Tran Phu street

3. Phong (not/ listen).............................. to lớn the music every day. 

4. Look! Minh (play) ................... soccer.

III. Choose the correct answer

1. Hi. My name is John. What’s__________name? - My name’s Lan.

A. my B. her C. his D. your

2. How many books does Ba___________? - He has eight.

A. have sầu B. has C. lớn have D. having

3. Does Lan have sầu Math on Tuesday? - No, she___________.

A. don’t B. doesn’t C. hasn’t D. haven’t

4. She ___________ her teeth every evening.

A. brush B. khổng lồ brush C. brushing D. brushes

5. What is she doing ? - She __________ khổng lồ music.

A. listen B. listens C. is listening D. listening

6. He has breakfast _____ six o’clock. 

A. in B. at C. on D. for

7. My school is ________ khổng lồ a hospital.

A. near B. next C. beside D. between

8. Where is ________ school? - It’s in the country.

A. Nams’ B. Nam C. the Nam’s D. Nam’s

IV. Find the word which the underlined part is pronounced differently from the others. 

1. A. house B. trang chính C. khách sạn D. hour

2. A. truông xã B. bus C. ruler D. lunch

V. Read the passage và choose True (T) or False (F)

My name is Mai. I am a student at Thang Long School. It is in the country. Every morning, I get up at five sầu o’clochồng. I take a shower, have sầu breakfast & go to school at 6.30. I have sầu classes from 7.00 lớn 11.15. At 12.00 I have sầu lunch at school. In the afternoon, I vì the housework & play volleyball. In the evening, I watch television or listen to music and vày my homework. I go lớn bed at 10.30.