ĐỀ THI TIẾNG ANH LỚP 6 HỌC KÌ 2 CÓ ĐÁP ÁN

Lớp 1

Đề thi lớp 1

Lớp 2

Lớp 2 - Kết nối tri thức

Lớp 2 - Chân ttránh sáng tạo

Lớp 2 - Cánh diều

Tài liệu tmê man khảo

Lớp 3

Lớp 3 - Kết nối tri thức

Lớp 3 - Chân trời sáng tạo

Lớp 3 - Cánh diều

Tài liệu tham khảo

Lớp 4

Sách giáo khoa

Sách/Vlàm việc bài tập

Đề thi

Lớp 5

Sách giáo khoa

Sách/Vlàm việc bài bác tập

Đề thi

Lớp 6

Lớp 6 - Kết nối tri thức

Lớp 6 - Chân ttách sáng sủa tạo

Lớp 6 - Cánh diều

Sách/Vở bài tập

Đề thi

Chuyên ổn đề & Trắc nghiệm

Lớp 7

Lớp 7 - Kết nối tri thức

Lớp 7 - Chân ttránh sáng tạo

Lớp 7 - Cánh diều

Sách/Vnghỉ ngơi bài bác tập

Đề thi

Chuyên đề & Trắc nghiệm

Lớp 8

Sách giáo khoa

Sách/Vlàm việc bài bác tập

Đề thi

Chuyên ổn đề và Trắc nghiệm

Lớp 9

Sách giáo khoa

Sách/Vngơi nghỉ bài xích tập

Đề thi

Chuyên ổn đề & Trắc nghiệm

Lớp 10

Lớp 10 - Kết nối tri thức

Lớp 10 - Chân ttách sáng tạo

Lớp 10 - Cánh diều

Sách/Vngơi nghỉ bài tập

Đề thi

Chuim đề và Trắc nghiệm

Lớp 11

Sách giáo khoa

Sách/Vsinh sống bài bác tập

Đề thi

Chuim đề & Trắc nghiệm

Lớp 12

Sách giáo khoa

Sách/Vlàm việc bài xích tập

Đề thi

Chuim đề và Trắc nghiệm

IT

Ngữ pháp Tiếng Anh

Lập trình Java

Phát triển web

Lập trình C, C++, Python

Thương hiệu dữ liệu


*

Top 100 Đề thi Tiếng Anh lớp 6 năm học tập 2022 - 2023 tiên tiến nhất | Kết nối tri thức, Cánh diều, Chân trời sáng chế

Trọn bộ 100 Đề thi Tiếng Anh lớp 6 năm học tập 2022 - 2023 gồm đáp án, mới nhất được soạn theo chương trình sách bắt đầu Kết nối tri thức với cuộc sống, Cánh diều, Chân ttách sáng chế. Hi vọng cỗ đề thi này sẽ giúp đỡ các bạn ôn tập và đạt điểm cao trong số bài xích thi Tiếng Anh 6.

Bạn đang xem: Đề thi tiếng anh lớp 6 học kì 2 có đáp án


- Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Giữa kì 1

- Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Học kì 1

Sở đề thi Tiếng Anh lớp 6 - Cánh diều


- Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Giữa kì 1

- Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Học kì 1

Bộ đề thi Tiếng Anh lớp 6 - Chân ttách sáng tạo


- Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Giữa kì 1

- Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Học kì 1

- Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Giữa kì 2

Phòng Giáo dục đào tạo với Đào sản xuất ...

Đề thi Giữa kì 1 - Kết nối tri thức

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 6

Thời gian làm bài: phút

(ko kể thời hạn phát đề)

(Đề số 1)

A.VOCABULARY 

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1. A. lamps B. desks C. lights D. legs

2. A. brother B. nose C. sofa D. poster

3. A. finger B. leg C. neông xã D. elbow

4. A. mouth B. house C. country D. about

5. A. subject B. music C. study D. lunch

II. Find the odd A, B, C or D. 

1. A. chair B. apartment C. villa D. house

2. A. fridge B. cooker C. microwave D. bedroom

3. A. classrooms B. students C. teachers D. streets

4. A. confident B. sport C. hard-working D. creative

5. A. calculator B. notebook C. teacher D. rubber

B . USE OF ENGLISH: 

III. Choose the correct answer A, B, or C 

1. There four chairs và a table the middle of the room.

A. are – in B. are – at C. is – on D. is – in

2. Can you me the book, please?

A. move sầu B. pass C. have D. turn

3. Would you lượt thích some juice?

A. drink B. drinking C. to lớn drink D. drank

4. My best friend is kind và . He often makes me laugh.

A. funny B. nice C. shy D. boring

5. At break time, I go to lớn the library và books.

A. go B. read C. play D. listen

6. Our class is going khổng lồ a picnic at the zoo on Saturday. 

A. have sầu B. take C. pass D. go

7. The school year in Viet Nam starts ________ September 5th.

A. in B. on C. at D. since

8. Students live sầu và study in a ________ school. They only go trang chủ at weekends.

A. secondary B. international C. boarding D. private

9. ‘What are you doing this Saturday?’ ‘I’m ________ camping with some friends.

A. having B. going C. doing D. playing

10. Nam football now. He’s tired.

A. doesn’t play B. plays C. is playing D. isn’t playing

IV. Use correct tense of the verbs in the following sentences.

1. I (watch) TV about 3 hours a day.

2. We (play) tennis now 

3. Minc sometimes (practise) the guitar in his room.

4. She (have) black hair.

5. Look at the girl! She (ride) a bike.

C. READING:

V. Read the text and answer T or F:

My name’s Quan. One of my best friends is Phong. He is my classmate & we always go khổng lồ school together. Phong is twelve. He’s tall and rather thin. He has short curly black hair and brown eyes. Phong is funny và friendly. I like being with hyên because he always makes me laugh. He is also very sporty và plays football và basketball very well. We often play basketball và football at the weekend. He loves listening lớn music và playing the guitar. I can’t play the guitar but I love sầu music, too. Phong doesn’t like computer games. He likes playing with his friends in the street. Phong is a very good student. His favourite subject is Maths. He’s not good at Science but he studies hard to pass it.

True False

1. Quan and Phong are studying in the same class.
2. Phong is tall and not fat.
3. Phong’s hair is straight & blachồng.
4. Phong likes playing sports.
5. Quan dislikes playing the guitar.

VI. Read the letter from George. Choose the correct answer: A, B or C.

Dear Sergio, 

How (l) you? (2) you want lớn know about a typical day at my school? I always (3) to school with my brother & my friend Steve sầu. School starts at 7 o"cloông chồng. (4) the morning, we have sầu five lessons, usually different subjects. I go home page at 11.40. Then we have sầu lunch. I (5) have lunch at school. In the afternoon, there are three lessons. My favourite subject is Geography. After school, we often play football. What about you?

Bye for now, 

George 

1. A. bởi vì B. go C. are

2. A. Does B. Do C. Are

3. A. walk B. walks C. walking

4. A. On B. In C. At

5. A. don’t B. not C. doesn’t

D. WRITING:

VII. Rearrange the words khổng lồ make correct sentences. 

1. now/ They/ English/ studying/ are/ .

____________________________________________________________________________________ 

2. school/ your/ there/ How many/ students/ are/ in/? 

____________________________________________________________________________________ 

3. has/Hoa/hair/ long/ brown/. 

____________________________________________________________________________________ 

4. There/ beautiful garden/ left/ Ba"s house/ a/ to/ is/ the/ of/.

____________________________________________________________________________________ 

5. do/ you/ What/ after/ do/ school/ ?/, Mai 

____________________________________________________________________________________ 

ĐÁPhường ÁN VÀ BIỂU ĐIỂM

40 câu, từng câu đúng được 0,25 điểm. Tổng 10 điểm

I.

1

2

3

4

5

D

A

A

C

B

II.

1

2

3

4

5

A

D

D

B

C

III.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

A

B

C

A

B

A

B

C

B

D

IV.

1. watch

2. are playing

3. practises

4. has

5. is riding

V.

1

2

3

4

5

T

T

F

T

F

VI.

1

2

3

4

5

C

B

A

B

A

VII.

1.They are studying English now.

2.How many students are there in your school?

3.Hoa has long brown hair.

4.There is a beautiful garden lớn the left of Ba’s house.

5.What vị you bởi after school, Mai?

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào chế tạo ...

Đề thi Giữa kì 1 - Cánh diều

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 6

Thời gian làm cho bài: phút

(ko nói thời hạn vạc đề)

(Đề số 1)

I. Choose the best answers

1. How many ......................... are there?

A. book

B. books

C. a book

D. the book

2. They are in their ………….. room.

A .living

B. lớn live

C. live

D. to live

3.Thu: What’s her name ? - Lan: ……………………

A. His name’s Hoa 

B. My name’s Hoa

C. Your name’s Hoa

D. Her name’s Hoa

4. He is ……………

A. doctors

B. teachers

C. an engineer

D. students

5. Twenty - two + thirty-seven = ……………............

Xem thêm: Làm Thế Nào Để Thu Nhỏ Lỗ Chân Lông Trên Mặt Webtretho, Làm Thế Nào Để Thu Nhỏ Lỗ Chân Lông Trên Mặt

A. Fifty- six

B. Fifty-nine

C. Fifty- seven

D. Fifty- eight

6. A: Are they twelve sầu ? - B:………….

A.Yes, he is

B. No, he isn’t

C. No, they aren’t 

D. Yes, we are

7. I live sầu............. Can Tho đô thị.

A. on

B. in

C. at

D. with

8 .A: ………….. are you? - B: I’m fine, thanks.

A. What

B. Where

C. Who

D. How

9. A: How old are you ?

A. He’s eleven

B. I’m fine

C. I’m eleven years old

D. She’s eleven years old

10. - Miss Hoa: Goodmorning, class. - Children : …………………….

A.Good afternoon, teacher

B. Good evening, teacher

C. Hi,teacher

D. Good morning, teacher

II. Read the passage và answer the questions

My name’s Ba. I’m a student. .This is my family. There are four people in my family : my father, my mother , my sister và me. My father is fifty years old .He’s a doctor. My mother is forty-six .She’s a nurse. My sister is a student.

1.What’s his name ?

…………………………………………………………………

2. How old is his father?

…………………………………………………………………

3. How old is his mother ?

…………………………………………………………………..

4. What does she do?

………………………………………………………….............

III. Give sầu the correct form of verbs 

1.Mr Tan & Miss Lien (be) …………….. teachers .

2. I (live) ....................... in Ha Noi. 

3. That ( be) .......................... my classroom.

4. I (be) .................... a student.

IV. Find the mistake in each sentence & correct it

1. My school is in the đô thị. They is big.

2. We have sầu English at Monday và Friday .

3. My mother often get up at 6.00 o’cloông xã in the morning.

4. What does Mr. Minch travel to lớn work?

5. I’m hungry. I’d lượt thích some chicken và some rices.

6. What are you going vì chưng on the weekend?

7. The Nile River is the longer river in the world.

8. We are burning too many coal, oil & gas.

9. She cooks in the kitchen now .

10. We have lots of beautiful beach.

ĐÁP ÁN

I.

1 - B; 2 - A; 3 - D; 4 - C; 5 - B; 

6 - C; 7 - B; 8 - D; 9 - C; 10 - D; 

II.

1 - His name is Ba. 

2 - He is fifty years old. 

3 - She is forty - six years old. 

4 - She is a nurse.

III.

1 - are; 2 - live; 3 - is; 4 - am; 

IV.

1 - They thành It;

2 - at thành on;

3 - get thành gets;

4 - What thành How; 

5 - rices thành rice;

6 - vì chưng thành to lớn do; 

7 - longer thành longest; 

8 - many thành much; 

9 - cooks thành is cooking;

10 - beach thành beaches;

Phòng Giáo dục với Đào tạo nên ...

Đề thi Giữa kì 1 - Chân ttách sáng sủa tạo

Năm học 2022 - 2023

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 6

Thời gian làm bài: phút

(không nhắc thời gian phân phát đề)

(Đề số 1)

I. Indicate the word whose bold part differs from the other three in pronunciation

1. A. cleaner B. woman C. mother D. man

2. A. nicer B. safer C. about D. any

3. A. cheaper B. bigger C. compete D. tutor

4. A. larger B. enter C. grammar D. verb

II. Put the verbs in brackets in the correct form 

1. I (not be) ________ at school at the weekend.

2. She (not study) ________ on Friday.

3. My students (be not) ________ hard working.

4. He (have) ________ a new haircut today.

5. I usually (have) ________ breakfast at 7.00.

III. Rewrite the complete sentence using the adverb of frequency in brackets in its correct position.

1. They go to lớn the movies. (often)

2. She listens khổng lồ classical music. (rarely)

3. He reads the newspaper. (sometimes)

4. Sara smiles. (never)

5. She complains about her husbvà. (always)

6. I drink coffee. (sometimes)

7. Frank is ill. (often)

8. He feels terrible (usually)

9. I go jogging in the morning. (always)

10. She helps her daughter with her homework. (never)

IV. Choose the letter A, B, C or D to answer these following questions

Charles is twelve years old. He lives in a modern villa in the suburb of the thành phố. His father is a manager. His mother is a secretary. And he is a student. The villa is next khổng lồ a large shopping center so it’s very convenient. There is a big backyard where they can sit & have afternoon tea. His mother often buys some flowers because there is a flower siêu thị opposite their house. At Tet, they often go khổng lồ the historic pagoda near their villa.